RITA VANWOLLEGHEM

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • RITA VANWOLLEGHEM
Private companiesHealth Services • RITA VANWOLLEGHEM

Contactgegevens RITA VANWOLLEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA VANWOLLEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA VANWOLLEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEERBOSSTRAAT 22BA; 8554; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56456175 (+32-56456175) 56456175 (+32-56456175)

Fax (fax): +32 (64) 801-12-60 +32 (64) 801-12-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA VANWOLLEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA VANWOLLEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA VANWOLLEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA VANWOLLEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA VANWOLLEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA VANWOLLEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA VANWOLLEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA VANWOLLEGHEM
Products information RITA VANWOLLEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE03783660888
Ondernemingsnummer: 7896667480
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA VANWOLLEGHEM
(Get full report from official database of BE for RITA VANWOLLEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA VANWOLLEGHEM
Addition kinds of activities for RITA VANWOLLEGHEM

145999. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
201103. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
28340205. Rustgevers of mentale geneesmiddelenpreparaten | Tranquilizers or mental drug preparations
41190101. Autoverhuur, met chauffeur | Automobile rental, with driver
59320200. Antiques | Antiques

Werken bij RITA VANWOLLEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA VANWOLLEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA VANWOLLEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA VANWOLLEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

  Regio: BOEZINGE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

 • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

 • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

 • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Huishoudhulp Zoersel 15u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

  Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

 • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: WESTERVIER

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

 • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: LEEN

  Type: Studentenjob

  Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

 • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: THE SAFE GROUP

  Type: Vaste Job

  Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

 • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: DE VLIER

  Type: Werfreserve

  Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van RITA VANWOLLEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of RITA VANWOLLEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA VANWOLLEGHEM. Laat een reactie achter voor RITA VANWOLLEGHEM. RITA VANWOLLEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA VANWOLLEGHEM. Leave a respond for RITA VANWOLLEGHEM. RITA VANWOLLEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA VANWOLLEGHEM op de google maps. Adres en contacten RITA VANWOLLEGHEM
Location of RITA VANWOLLEGHEM on the google maps. Address and contacts of RITA VANWOLLEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA VANWOLLEGHEM RITA VANWOLLEGHEM: BUURTHUIS KAEMELSHEUVEL | C.P.A.S. | Claessens Jér?me | DENUTTE | Neef P

Other related companies as RITA VANWOLLEGHEM: BUURTHUIS KAEMELSHEUVEL | C.P.A.S. | Claessens Jér?me | DENUTTE | Neef P

RITA VANWOLLEGHEM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA VANWOLLEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03783660888. Het bedrijf RITA VANWOLLEGHEM bevindt zich op het adres: BEERBOSSTRAAT 22BA; 8554; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RITA VANWOLLEGHEM is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA VANWOLLEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA VANWOLLEGHEM, openstaande posities, locatie van RITA VANWOLLEGHEM op de kaart.

RITA VANWOLLEGHEM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA VANWOLLEGHEM, company assigned to the tax number BE03783660888. The company RITA VANWOLLEGHEM is located at the address: BEERBOSSTRAAT 22BA; 8554; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RITA VANWOLLEGHEM is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA VANWOLLEGHEM is not available. You also can look at reviews of RITA VANWOLLEGHEM, open positions, location of RITA VANWOLLEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA VANWOLLEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA VANWOLLEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA VANWOLLEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA VANWOLLEGHEM, employees, financial statistics.