RITA VANDENDOOREN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • RITA VANDENDOOREN
Private companiesMiscellaneous Retail • RITA VANDENDOOREN

Contactgegevens RITA VANDENDOOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA VANDENDOOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA VANDENDOOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN PLAQUET 2; 6230; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71343511 (+32-71343511) 71343511 (+32-71343511)

Fax (fax): +32 (15) 672-16-17 +32 (15) 672-16-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA VANDENDOOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA VANDENDOOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA VANDENDOOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA VANDENDOOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA VANDENDOOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA VANDENDOOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA VANDENDOOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA VANDENDOOREN
Products information RITA VANDENDOOREN

BTW identificatienummer (tax): BE03056091308
Ondernemingsnummer: 2826202392
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA VANDENDOOREN
(Get full report from official database of BE for RITA VANDENDOOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA VANDENDOOREN
Addition kinds of activities for RITA VANDENDOOREN

144600. Industrieel zand | Industrial sand
289100. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
382902. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
20910329. Zalm, genezen, NSK | Salmon, cured, nsk
34710106. Goudplaten | Gold plating
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
41199901. Luchtpaden, behalve amusement of schilderachtig | Aerial tramways, except amusement or scenic
79290111. Symfonieorkest | Symphony orchestra
82110210. Privé beroeps- / technische school | Private vocational/technical school
96519901. Alcoholische drank controle board, overheid | Alcoholic beverage control board, government

Werken bij RITA VANDENDOOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA VANDENDOOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA VANDENDOOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA VANDENDOOREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

 • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: MANPOWER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

 • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

 • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind!

  Type: Vaste Job

  Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

 • magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Q CHOCOLATE

  Type: Vaste Job

  zie bijgevoegde pdf voor functieomschrijving Ref. Transport & Logistiek

 • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

 • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Spring Professional

  Type: Werfreserve

  For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

 • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: Dakambacht

  Type: Leercontract

  Dakwerken hellende/platte daken.

 • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: EYCKMANS BANKET

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van RITA VANDENDOOREN in sociale netwerken
Look for responds of RITA VANDENDOOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA VANDENDOOREN. Laat een reactie achter voor RITA VANDENDOOREN. RITA VANDENDOOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA VANDENDOOREN. Leave a respond for RITA VANDENDOOREN. RITA VANDENDOOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA VANDENDOOREN op de google maps. Adres en contacten RITA VANDENDOOREN
Location of RITA VANDENDOOREN on the google maps. Address and contacts of RITA VANDENDOOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA VANDENDOOREN RITA VANDENDOOREN: Crea-Home | INNOVA SERV. & CONSULTING | Electro Dendre | FLASH TRAVEL | FRANK BOLLAERT

Other related companies as RITA VANDENDOOREN: Crea-Home | INNOVA SERV. & CONSULTING | Electro Dendre | FLASH TRAVEL | FRANK BOLLAERT

RITA VANDENDOOREN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA VANDENDOOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056091308. Het bedrijf RITA VANDENDOOREN bevindt zich op het adres: CHEMIN PLAQUET 2; 6230; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RITA VANDENDOOREN is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA VANDENDOOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA VANDENDOOREN, openstaande posities, locatie van RITA VANDENDOOREN op de kaart.

RITA VANDENDOOREN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA VANDENDOOREN, company assigned to the tax number BE03056091308. The company RITA VANDENDOOREN is located at the address: CHEMIN PLAQUET 2; 6230; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RITA VANDENDOOREN is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA VANDENDOOREN is not available. You also can look at reviews of RITA VANDENDOOREN, open positions, location of RITA VANDENDOOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA VANDENDOOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA VANDENDOOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA VANDENDOOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA VANDENDOOREN, employees, financial statistics.