RITA P. VAN DE WOESTIJNE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • RITA P. VAN DE WOESTIJNE
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • RITA P. VAN DE WOESTIJNE

Contactgegevens RITA P. VAN DE WOESTIJNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA P. VAN DE WOESTIJNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA P. VAN DE WOESTIJNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUSTAAF PEETERSSTRAAT 16; 2520; RANST, België

Telefoon (phone): 34855869 (+32-34855869) 34855869 (+32-34855869)

Fax (fax): +32 (53) 248-79-68 +32 (53) 248-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA P. VAN DE WOESTIJNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA P. VAN DE WOESTIJNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA P. VAN DE WOESTIJNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA P. VAN DE WOESTIJNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA P. VAN DE WOESTIJNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA P. VAN DE WOESTIJNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA P. VAN DE WOESTIJNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA P. VAN DE WOESTIJNE
Products information RITA P. VAN DE WOESTIJNE

BTW identificatienummer (tax): BE03179138183
Ondernemingsnummer: 1753936767
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA P. VAN DE WOESTIJNE
(Get full report from official database of BE for RITA P. VAN DE WOESTIJNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA P. VAN DE WOESTIJNE
Addition kinds of activities for RITA P. VAN DE WOESTIJNE

581206. Pizza restaurants | Pizza restaurants
28120106. Natriumbicarbonaat | Sodium bicarbonate
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
38410211. Pelvimeters | Pelvimeters
79991503. Plezier Rit | Amusement ride
81110206. Schuldinvorderingswet | Debt collection law
95320200. Stedelijke vernieuwing en ontwikkeling | Urban renewal and development

Werken bij RITA P. VAN DE WOESTIJNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA P. VAN DE WOESTIJNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA P. VAN DE WOESTIJNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA P. VAN DE WOESTIJNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

 • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: SKILLFLEX

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

 • CNC Bediener (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Tongeren, 10 uur per week (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Tongeren. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

 • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

 • CHAPPELEGGER (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

 • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van RITA P. VAN DE WOESTIJNE in sociale netwerken
Look for responds of RITA P. VAN DE WOESTIJNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA P. VAN DE WOESTIJNE. Laat een reactie achter voor RITA P. VAN DE WOESTIJNE. RITA P. VAN DE WOESTIJNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA P. VAN DE WOESTIJNE. Leave a respond for RITA P. VAN DE WOESTIJNE. RITA P. VAN DE WOESTIJNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA P. VAN DE WOESTIJNE op de google maps. Adres en contacten RITA P. VAN DE WOESTIJNE
Location of RITA P. VAN DE WOESTIJNE on the google maps. Address and contacts of RITA P. VAN DE WOESTIJNE

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA P. VAN DE WOESTIJNE RITA P. VAN DE WOESTIJNE: BANQUE CRةDIT PROFESS. | Van Coppenolle M | Flamar B.V.B.A. | EUROG?RANCE | RWR. Palletten NV

Other related companies as RITA P. VAN DE WOESTIJNE: BANQUE CRةDIT PROFESS. | Van Coppenolle M | Flamar B.V.B.A. | EUROG?RANCE | RWR. Palletten NV

RITA P. VAN DE WOESTIJNE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA P. VAN DE WOESTIJNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179138183. Het bedrijf RITA P. VAN DE WOESTIJNE bevindt zich op het adres: GUSTAAF PEETERSSTRAAT 16; 2520; RANST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RITA P. VAN DE WOESTIJNE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA P. VAN DE WOESTIJNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA P. VAN DE WOESTIJNE, openstaande posities, locatie van RITA P. VAN DE WOESTIJNE op de kaart.

RITA P. VAN DE WOESTIJNE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA P. VAN DE WOESTIJNE, company assigned to the tax number BE03179138183. The company RITA P. VAN DE WOESTIJNE is located at the address: GUSTAAF PEETERSSTRAAT 16; 2520; RANST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RITA P. VAN DE WOESTIJNE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA P. VAN DE WOESTIJNE is not available. You also can look at reviews of RITA P. VAN DE WOESTIJNE, open positions, location of RITA P. VAN DE WOESTIJNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA P. VAN DE WOESTIJNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA P. VAN DE WOESTIJNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA P. VAN DE WOESTIJNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA P. VAN DE WOESTIJNE, employees, financial statistics.