RITA B.H.J. GERLO

Contactgegevens RITA B.H.J. GERLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA B.H.J. GERLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA B.H.J. GERLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AARSCHOTSESTEENWEG 231; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 16568777 (+32-16568777) 16568777 (+32-16568777)

Fax (fax): +32 (13) 244-47-89 +32 (13) 244-47-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA B.H.J. GERLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA B.H.J. GERLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA B.H.J. GERLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA B.H.J. GERLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA B.H.J. GERLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA B.H.J. GERLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA B.H.J. GERLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA B.H.J. GERLO
Products information RITA B.H.J. GERLO

BTW identificatienummer (tax): BE05118774414
Ondernemingsnummer: 3172821044
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA B.H.J. GERLO
(Get full report from official database of BE for RITA B.H.J. GERLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA B.H.J. GERLO
Addition kinds of activities for RITA B.H.J. GERLO

317202. Lederen hoesjes | Leather cases
349603. Draadbevestigingen | Wire fasteners
23390200. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
36410201. Elektrotherapeutische lampeenheden | Electrotherapeutic lamp units
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen
51690804. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
72991105. Betaald parkeren | Valet parking
76992102. Gunsmith winkel | Gunsmith shop

Werken bij RITA B.H.J. GERLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA B.H.J. GERLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA B.H.J. GERLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA B.H.J. GERLO. Looking for open vacancies in other companies

 • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

 • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

 • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

 • Student frituur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: t-interim Bree

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

 • Technieker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

 • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes en administratie zijn jouw passie (West-VL) (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: MESENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je kan goed overweg kan met sociale media. - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen. - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: DIASPOOR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

Zoek naar antwoorden van RITA B.H.J. GERLO in sociale netwerken
Look for responds of RITA B.H.J. GERLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA B.H.J. GERLO. Laat een reactie achter voor RITA B.H.J. GERLO. RITA B.H.J. GERLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA B.H.J. GERLO. Leave a respond for RITA B.H.J. GERLO. RITA B.H.J. GERLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA B.H.J. GERLO op de google maps. Adres en contacten RITA B.H.J. GERLO
Location of RITA B.H.J. GERLO on the google maps. Address and contacts of RITA B.H.J. GERLO

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA B.H.J. GERLO RITA B.H.J. GERLO: PآTISSERIE VAN REET | Marval Gems | L'Auberge du Panorama | SURKEYN GARAGE | O. LEJEUNE

Other related companies as RITA B.H.J. GERLO: PآTISSERIE VAN REET | Marval Gems | L'Auberge du Panorama | SURKEYN GARAGE | O. LEJEUNE

RITA B.H.J. GERLO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA B.H.J. GERLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05118774414. Het bedrijf RITA B.H.J. GERLO bevindt zich op het adres: AARSCHOTSESTEENWEG 231; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RITA B.H.J. GERLO is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA B.H.J. GERLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA B.H.J. GERLO, openstaande posities, locatie van RITA B.H.J. GERLO op de kaart.

RITA B.H.J. GERLO is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA B.H.J. GERLO, company assigned to the tax number BE05118774414. The company RITA B.H.J. GERLO is located at the address: AARSCHOTSESTEENWEG 231; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RITA B.H.J. GERLO is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA B.H.J. GERLO is not available. You also can look at reviews of RITA B.H.J. GERLO, open positions, location of RITA B.H.J. GERLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA B.H.J. GERLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA B.H.J. GERLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA B.H.J. GERLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA B.H.J. GERLO, employees, financial statistics.