RIK VAN DEN NESTE

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • RIK VAN DEN NESTE

Contactgegevens RIK VAN DEN NESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIK VAN DEN NESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIK VAN DEN NESTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORSBEKESTRAAT 62; 9551; HERZELE, België

Telefoon (phone): 53622437 (+32-53622437) 53622437 (+32-53622437)

Fax (fax): +32 (53) 634-38-93 +32 (53) 634-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIK VAN DEN NESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIK VAN DEN NESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIK VAN DEN NESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIK VAN DEN NESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIK VAN DEN NESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIK VAN DEN NESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIK VAN DEN NESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIK VAN DEN NESTE
Products information RIK VAN DEN NESTE

BTW identificatienummer (tax): BE06319580078
Ondernemingsnummer: 4922943115
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIK VAN DEN NESTE
(Get full report from official database of BE for RIK VAN DEN NESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIK VAN DEN NESTE
Addition kinds of activities for RIK VAN DEN NESTE

5191. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
179600. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
20539909. Sponsartikelen, bakkerij: bevroren | Sponge goods, bakery: frozen
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
50939906. Plastics schroot | Plastics scrap

Werken bij RIK VAN DEN NESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIK VAN DEN NESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIK VAN DEN NESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIK VAN DEN NESTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

 • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

  Regio: KAULILLE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

 • CNC-operator / insteller HOUTSECTOR - dagwerk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO gaat op zoek naar een gemotiveerde CNC operator/insteller (hout) voor gevarieerd werk te Kortrijk. Onze klant produceert stukwerk/maatwerk. Jouw taak bestaat erin om de CNC-machine correct te parametreren en te bedienen. Je werkt in dagdienst.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

 • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

 • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

 • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

  Regio: MEERBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

 • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ALDI

  Type: Vaste Job

  Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

 • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Poppr

  Type: Vaste Job

  360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

 • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van RIK VAN DEN NESTE in sociale netwerken
Look for responds of RIK VAN DEN NESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIK VAN DEN NESTE. Laat een reactie achter voor RIK VAN DEN NESTE. RIK VAN DEN NESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIK VAN DEN NESTE. Leave a respond for RIK VAN DEN NESTE. RIK VAN DEN NESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIK VAN DEN NESTE op de google maps. Adres en contacten RIK VAN DEN NESTE
Location of RIK VAN DEN NESTE on the google maps. Address and contacts of RIK VAN DEN NESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come RIK VAN DEN NESTE RIK VAN DEN NESTE: FLPARBELUX SA | BIJTEBIER | De Jonghe M | DIANA BROSENS | Jean-Luc Lognay

Other related companies as RIK VAN DEN NESTE: FLPARBELUX SA | BIJTEBIER | De Jonghe M | DIANA BROSENS | Jean-Luc Lognay

RIK VAN DEN NESTE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIK VAN DEN NESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319580078. Het bedrijf RIK VAN DEN NESTE bevindt zich op het adres: BORSBEKESTRAAT 62; 9551; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RIK VAN DEN NESTE is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIK VAN DEN NESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIK VAN DEN NESTE, openstaande posities, locatie van RIK VAN DEN NESTE op de kaart.

RIK VAN DEN NESTE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIK VAN DEN NESTE, company assigned to the tax number BE06319580078. The company RIK VAN DEN NESTE is located at the address: BORSBEKESTRAAT 62; 9551; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RIK VAN DEN NESTE is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RIK VAN DEN NESTE is not available. You also can look at reviews of RIK VAN DEN NESTE, open positions, location of RIK VAN DEN NESTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIK VAN DEN NESTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIK VAN DEN NESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIK VAN DEN NESTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIK VAN DEN NESTE, employees, financial statistics.