RICHARD LIMAGE

Contactgegevens RICHARD LIMAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RICHARD LIMAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RICHARD LIMAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS-D'AVROY 41; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42524100 (+32-42524100) 42524100 (+32-42524100)

Fax (fax): +32 (61) 819-75-90 +32 (61) 819-75-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RICHARD LIMAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RICHARD LIMAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RICHARD LIMAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RICHARD LIMAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RICHARD LIMAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RICHARD LIMAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RICHARD LIMAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RICHARD LIMAGE
Products information RICHARD LIMAGE

BTW identificatienummer (tax): BE09941772460
Ondernemingsnummer: 4858123779
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RICHARD LIMAGE
(Get full report from official database of BE for RICHARD LIMAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RICHARD LIMAGE
Addition kinds of activities for RICHARD LIMAGE

267801. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
504499. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'
51490500. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea

Werken bij RICHARD LIMAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RICHARD LIMAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RICHARD LIMAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RICHARD LIMAGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

 • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

 • Internal Sales (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar een internal sales medewerker. Onze klant is een gespecialiseerde groothandel in schoonmaakproducten en -machines. Samen met jouw regionale Account Manager werk je een actieplan per klant uit, met als doel een rendabele klantenportefeuille uit te bouwen door middel van het aanbieden van praktische - & commerciële oplossingen. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van de klant waarbij je verantwoordelijk bent voor de opmaak en het opvolgen van offertes en aanbestedingen. Daarnaast verwerk je kwalitatief de orders in ons ERP, Dynamics AX. Als internal sales medewerker rapporteer je aan de teamleader internal sales.

 • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

 • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

 • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

 • student magazijnmedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Allerlei magazijntaken afhankelijk van je interesses en capaciteiten Mogelijkheden tussen lossing, kwaliteitsopdracht, orderpicking, ... Variatie in shiften, waaronder 6-14u, 8-16u, 14-22u

 • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

 • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

 • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: GROEP VAN HOOF

  Type: Vaste Job

  Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

Zoek naar antwoorden van RICHARD LIMAGE in sociale netwerken
Look for responds of RICHARD LIMAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RICHARD LIMAGE. Laat een reactie achter voor RICHARD LIMAGE. RICHARD LIMAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RICHARD LIMAGE. Leave a respond for RICHARD LIMAGE. RICHARD LIMAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RICHARD LIMAGE op de google maps. Adres en contacten RICHARD LIMAGE
Location of RICHARD LIMAGE on the google maps. Address and contacts of RICHARD LIMAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come RICHARD LIMAGE RICHARD LIMAGE: Pro Velo ASBL | E. GALAND | TOTAL CAR CLEANING | KURT LIBBRECHT | HAERYNCK GEBR. ALNO KEUKEN

Other related companies as RICHARD LIMAGE: Pro Velo ASBL | E. GALAND | TOTAL CAR CLEANING | KURT LIBBRECHT | HAERYNCK GEBR. ALNO KEUKEN

RICHARD LIMAGE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RICHARD LIMAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09941772460. Het bedrijf RICHARD LIMAGE bevindt zich op het adres: RUE BOIS-D'AVROY 41; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RICHARD LIMAGE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RICHARD LIMAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RICHARD LIMAGE, openstaande posities, locatie van RICHARD LIMAGE op de kaart.

RICHARD LIMAGE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is RICHARD LIMAGE, company assigned to the tax number BE09941772460. The company RICHARD LIMAGE is located at the address: RUE BOIS-D'AVROY 41; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RICHARD LIMAGE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RICHARD LIMAGE is not available. You also can look at reviews of RICHARD LIMAGE, open positions, location of RICHARD LIMAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RICHARD LIMAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RICHARD LIMAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RICHARD LIMAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RICHARD LIMAGE, employees, financial statistics.