RICHARD DEPERON

Contactgegevens RICHARD DEPERON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RICHARD DEPERON: address, phone, fax, email, website, opening hours

RICHARD DEPERON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REINE ASTRID 9; 6210; LES BONS VILLERS, België

Telefoon (phone): 71852403 (+32-71852403) 71852403 (+32-71852403)

Fax (fax): +32 (56) 127-72-74 +32 (56) 127-72-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RICHARD DEPERON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RICHARD DEPERON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RICHARD DEPERON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RICHARD DEPERON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RICHARD DEPERON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RICHARD DEPERON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RICHARD DEPERON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RICHARD DEPERON
Products information RICHARD DEPERON

BTW identificatienummer (tax): BE06714813232
Ondernemingsnummer: 8068054199
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RICHARD DEPERON
(Get full report from official database of BE for RICHARD DEPERON)

Aanvulling soorten activiteiten voor RICHARD DEPERON
Addition kinds of activities for RICHARD DEPERON

33249901. Investeringen gieterij, ferro | Aerospace investment castings, ferrous
38260104. Massaspectrometers | Mass spectrometers
38270116. verrekijkers | Spyglasses
50630212. Panelen van dit type | Panelboards
55610100. Autoverhuurbedrijven | Camper and travel trailer dealers
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
92220100. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
93110403. Financiën, belastingen en monetair beleid, provincie overheid | Finance, taxation, and monetary policy, county government

Werken bij RICHARD DEPERON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RICHARD DEPERON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RICHARD DEPERON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RICHARD DEPERON. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

  Regio: TIELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

 • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: DE SMULHAL

  Type: Studentenjob

  Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio ZOERSEL (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Diëtist (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van RICHARD DEPERON in sociale netwerken
Look for responds of RICHARD DEPERON in social networks

Lees alle opmerkingen voor RICHARD DEPERON. Laat een reactie achter voor RICHARD DEPERON. RICHARD DEPERON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RICHARD DEPERON. Leave a respond for RICHARD DEPERON. RICHARD DEPERON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RICHARD DEPERON op de google maps. Adres en contacten RICHARD DEPERON
Location of RICHARD DEPERON on the google maps. Address and contacts of RICHARD DEPERON

Andere gerelateerde bedrijven als come RICHARD DEPERON RICHARD DEPERON: Belka BVBA | Dagnelie L | FA. VAN LOON C. & ZN | RONALD VANBAMBEKE | WALTER DAELS

Other related companies as RICHARD DEPERON: Belka BVBA | Dagnelie L | FA. VAN LOON C. & ZN | RONALD VANBAMBEKE | WALTER DAELS

RICHARD DEPERON is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RICHARD DEPERON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06714813232. Het bedrijf RICHARD DEPERON bevindt zich op het adres: RUE REINE ASTRID 9; 6210; LES BONS VILLERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van RICHARD DEPERON is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RICHARD DEPERON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RICHARD DEPERON, openstaande posities, locatie van RICHARD DEPERON op de kaart.

RICHARD DEPERON is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is RICHARD DEPERON, company assigned to the tax number BE06714813232. The company RICHARD DEPERON is located at the address: RUE REINE ASTRID 9; 6210; LES BONS VILLERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of RICHARD DEPERON is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RICHARD DEPERON is not available. You also can look at reviews of RICHARD DEPERON, open positions, location of RICHARD DEPERON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RICHARD DEPERON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RICHARD DEPERON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RICHARD DEPERON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RICHARD DEPERON, employees, financial statistics.