RICHARD BOLOM?

Contactgegevens RICHARD BOLOM?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RICHARD BOLOM?: address, phone, fax, email, website, opening hours

RICHARD BOLOM?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MAC DONALD 50; 7012; MONS, België

Telefoon (phone): 65822312 (+32-65822312) 65822312 (+32-65822312)

Fax (fax): +32 (10) 735-12-91 +32 (10) 735-12-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RICHARD BOLOM?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RICHARD BOLOM?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RICHARD BOLOM?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RICHARD BOLOM?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RICHARD BOLOM?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RICHARD BOLOM?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RICHARD BOLOM?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RICHARD BOLOM?
Products information RICHARD BOLOM?

BTW identificatienummer (tax): BE04163238525
Ondernemingsnummer: 3624633789
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RICHARD BOLOM?
(Get full report from official database of BE for RICHARD BOLOM?)

Aanvulling soorten activiteiten voor RICHARD BOLOM?
Addition kinds of activities for RICHARD BOLOM?

101100. Ijzer ertsen | Iron ores
33120900. Wheels | Wheels
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
36410212. Verzegelde lage druk gaslichten | Sealed low-pressure gas lights
39150201. Diamant snijden en polijsten | Diamond cutting and polishing
41510000. Schoolbussen | School buses
50230504. Pottenbakkerij | Pottery
50840708. Opnamemateriaal en accessoires | Recording instruments and accessories
51599904. Vezels, groente | Fibers, vegetable
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling

Werken bij RICHARD BOLOM?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RICHARD BOLOM?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RICHARD BOLOM?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RICHARD BOLOM?. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

 • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

 • Lasser (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lasser sta je in voor volgende taken: - Het lassen monteren van trappen, balustrades, ... - Plaatsen van de constructies bij klanten.

 • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

 • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

 • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

  Type: Studentenjob

  Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

 • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

 • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

 • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van RICHARD BOLOM? in sociale netwerken
Look for responds of RICHARD BOLOM? in social networks

Lees alle opmerkingen voor RICHARD BOLOM?. Laat een reactie achter voor RICHARD BOLOM?. RICHARD BOLOM? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RICHARD BOLOM?. Leave a respond for RICHARD BOLOM?. RICHARD BOLOM? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RICHARD BOLOM? op de google maps. Adres en contacten RICHARD BOLOM?
Location of RICHARD BOLOM? on the google maps. Address and contacts of RICHARD BOLOM?

Andere gerelateerde bedrijven als come RICHARD BOLOM? RICHARD BOLOM?: DANNY STEEVENS | P.H. Diffusion | DIMA COMPUTERS | SOYEUR | Publiprox Belgium SA

Other related companies as RICHARD BOLOM?: DANNY STEEVENS | P.H. Diffusion | DIMA COMPUTERS | SOYEUR | Publiprox Belgium SA

RICHARD BOLOM? is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RICHARD BOLOM?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04163238525. Het bedrijf RICHARD BOLOM? bevindt zich op het adres: RUE MAC DONALD 50; 7012; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RICHARD BOLOM? is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RICHARD BOLOM? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RICHARD BOLOM?, openstaande posities, locatie van RICHARD BOLOM? op de kaart.

RICHARD BOLOM? is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is RICHARD BOLOM?, company assigned to the tax number BE04163238525. The company RICHARD BOLOM? is located at the address: RUE MAC DONALD 50; 7012; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RICHARD BOLOM? is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RICHARD BOLOM? is not available. You also can look at reviews of RICHARD BOLOM?, open positions, location of RICHARD BOLOM? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RICHARD BOLOM?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RICHARD BOLOM?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RICHARD BOLOM?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RICHARD BOLOM?, employees, financial statistics.