RIA J.M. BUYCK

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • RIA J.M. BUYCK

Contactgegevens RIA J.M. BUYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIA J.M. BUYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIA J.M. BUYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUCHTVAARTSTRAAT 22; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33229151 (+32-33229151) 33229151 (+32-33229151)

Fax (fax): +32 (16) 389-17-55 +32 (16) 389-17-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIA J.M. BUYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIA J.M. BUYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIA J.M. BUYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIA J.M. BUYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIA J.M. BUYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIA J.M. BUYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIA J.M. BUYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIA J.M. BUYCK
Products information RIA J.M. BUYCK

BTW identificatienummer (tax): BE02247222900
Ondernemingsnummer: 3607055664
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIA J.M. BUYCK
(Get full report from official database of BE for RIA J.M. BUYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIA J.M. BUYCK
Addition kinds of activities for RIA J.M. BUYCK

2021. Creamery boter | Creamery butter
263103. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
737799. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
31429900. Huis slippers, nec | House slippers, nec
35779904. Endcoders, computer randapparatuur | Endcoders, computer peripheral equipment

Werken bij RIA J.M. BUYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIA J.M. BUYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIA J.M. BUYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIA J.M. BUYCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator zaag (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lommel, zijn we op zoek naar een operator voor aan de zaag. Takenpakket: - Je bedient de CNC-gestuurde zaagmachine

 • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

 • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

 • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

  Type: Vaste Job

  Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

 • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: WAASSOLAR

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

 • Carrossier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PERFEKT CAR

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het herstellen van zeer uiteenlopende autoschades: van een eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingsschade. Dit geldt voor alle merken en types personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bekijk onze site: http://www.perfektcar.be

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van RIA J.M. BUYCK in sociale netwerken
Look for responds of RIA J.M. BUYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIA J.M. BUYCK. Laat een reactie achter voor RIA J.M. BUYCK. RIA J.M. BUYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIA J.M. BUYCK. Leave a respond for RIA J.M. BUYCK. RIA J.M. BUYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIA J.M. BUYCK op de google maps. Adres en contacten RIA J.M. BUYCK
Location of RIA J.M. BUYCK on the google maps. Address and contacts of RIA J.M. BUYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come RIA J.M. BUYCK RIA J.M. BUYCK: HAIR KWAF | SONMEZ | Wellmann Belgium NV | PHARMACIES DE GARDE | LOUIS SCHIEMSKY

Other related companies as RIA J.M. BUYCK: HAIR KWAF | SONMEZ | Wellmann Belgium NV | PHARMACIES DE GARDE | LOUIS SCHIEMSKY

RIA J.M. BUYCK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIA J.M. BUYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02247222900. Het bedrijf RIA J.M. BUYCK bevindt zich op het adres: LUCHTVAARTSTRAAT 22; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RIA J.M. BUYCK is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIA J.M. BUYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIA J.M. BUYCK, openstaande posities, locatie van RIA J.M. BUYCK op de kaart.

RIA J.M. BUYCK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIA J.M. BUYCK, company assigned to the tax number BE02247222900. The company RIA J.M. BUYCK is located at the address: LUCHTVAARTSTRAAT 22; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RIA J.M. BUYCK is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RIA J.M. BUYCK is not available. You also can look at reviews of RIA J.M. BUYCK, open positions, location of RIA J.M. BUYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIA J.M. BUYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIA J.M. BUYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIA J.M. BUYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIA J.M. BUYCK, employees, financial statistics.