RIA FOLLET

Contactgegevens RIA FOLLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIA FOLLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIA FOLLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREL PICQU?LAAN 115; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93868886 (+32-93868886) 93868886 (+32-93868886)

Fax (fax): +32 (9) 822-59-73 +32 (9) 822-59-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIA FOLLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIA FOLLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIA FOLLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIA FOLLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIA FOLLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIA FOLLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIA FOLLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIA FOLLET
Products information RIA FOLLET

BTW identificatienummer (tax): BE02304077148
Ondernemingsnummer: 9700897216
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIA FOLLET
(Get full report from official database of BE for RIA FOLLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIA FOLLET
Addition kinds of activities for RIA FOLLET

395202. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
508302. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
598400. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
02140101. Geitenboerderij | Goat farm
14740000. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
29110102. Vloeibare petroleumgassen, lpg | Liquefied petroleum gases, lpg
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal
87110401. Bouwconstructeur | Building construction consultant

Werken bij RIA FOLLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIA FOLLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIA FOLLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIA FOLLET. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

 • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

 • Dakwerker (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

 • afzakkers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs&HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Studentenjob

  Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

 • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

 • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HABEAS

  Type: Vaste Job

  Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

 • Freelance Financial Controller (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

 • Verpleegkundige (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

  Type: Werfreserve

  Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

Zoek naar antwoorden van RIA FOLLET in sociale netwerken
Look for responds of RIA FOLLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIA FOLLET. Laat een reactie achter voor RIA FOLLET. RIA FOLLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIA FOLLET. Leave a respond for RIA FOLLET. RIA FOLLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIA FOLLET op de google maps. Adres en contacten RIA FOLLET
Location of RIA FOLLET on the google maps. Address and contacts of RIA FOLLET

Andere gerelateerde bedrijven als come RIA FOLLET RIA FOLLET: MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS | LOGISTIQUE OP?RATIONELLE | KAMO | I. DAELMAN | LSM BELGIUM

Other related companies as RIA FOLLET: MOBISTAR CENTER VD CAR ELECTRONICS | LOGISTIQUE OP?RATIONELLE | KAMO | I. DAELMAN | LSM BELGIUM

RIA FOLLET is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIA FOLLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02304077148. Het bedrijf RIA FOLLET bevindt zich op het adres: KAREL PICQU?LAAN 115; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 572,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van RIA FOLLET is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIA FOLLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIA FOLLET, openstaande posities, locatie van RIA FOLLET op de kaart.

RIA FOLLET is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIA FOLLET, company assigned to the tax number BE02304077148. The company RIA FOLLET is located at the address: KAREL PICQU?LAAN 115; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 572,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of RIA FOLLET is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RIA FOLLET is not available. You also can look at reviews of RIA FOLLET, open positions, location of RIA FOLLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIA FOLLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIA FOLLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIA FOLLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIA FOLLET, employees, financial statistics.