REYNDERS HILDE

Contactgegevens REYNDERS HILDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REYNDERS HILDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

REYNDERS HILDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT WOUTERSSTRAAT 21; 3012; LEUVEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 16230023 (+32-16230023) 16230023 (+32-16230023)

Fax (fax): +32 (68) 994-64-54 +32 (68) 994-64-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REYNDERS HILDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REYNDERS HILDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REYNDERS HILDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REYNDERS HILDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REYNDERS HILDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REYNDERS HILDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REYNDERS HILDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REYNDERS HILDE
Products information REYNDERS HILDE

BTW identificatienummer (tax): BE07080932617
Ondernemingsnummer: 2788299560
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REYNDERS HILDE
(Get full report from official database of BE for REYNDERS HILDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor REYNDERS HILDE
Addition kinds of activities for REYNDERS HILDE

10310205. Zinkiet mijnbouw | Zincite mining
35230408. Cutters en blowers, silage | Cutters and blowers, ensilage
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters
38410400. Chirurgische instrumenten en apparaten | Surgical instruments and apparatus
92290000. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec

Werken bij REYNDERS HILDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REYNDERS HILDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REYNDERS HILDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REYNDERS HILDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

 • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP XL Cummins

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

 • schoonmaker/ster (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

 • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

 • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

 • Meewerkende ploegbaas (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: AK BUILDING

  Type: Vaste Job

  je zet de materialen klaar voor de volgende dag/werf je zorgt voor een goede werking op de werf je kan plan lezen je kan zelf metsen en meehelpen op de werf

 • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Natch

  Type: Vaste Job

  Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

 • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

 • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

 • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van REYNDERS HILDE in sociale netwerken
Look for responds of REYNDERS HILDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor REYNDERS HILDE. Laat een reactie achter voor REYNDERS HILDE. REYNDERS HILDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REYNDERS HILDE. Leave a respond for REYNDERS HILDE. REYNDERS HILDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REYNDERS HILDE op de google maps. Adres en contacten REYNDERS HILDE
Location of REYNDERS HILDE on the google maps. Address and contacts of REYNDERS HILDE

Andere gerelateerde bedrijven als come REYNDERS HILDE REYNDERS HILDE: Vandamme Benny Reisburo | CR?CHE GEDEON | FIBURO BVBA | A. CARETTE | PHARMACIE NAMUR

Other related companies as REYNDERS HILDE: Vandamme Benny Reisburo | CR?CHE GEDEON | FIBURO BVBA | A. CARETTE | PHARMACIE NAMUR

REYNDERS HILDE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REYNDERS HILDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07080932617. Het bedrijf REYNDERS HILDE bevindt zich op het adres: ALBERT WOUTERSSTRAAT 21; 3012; LEUVEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van REYNDERS HILDE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REYNDERS HILDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REYNDERS HILDE, openstaande posities, locatie van REYNDERS HILDE op de kaart.

REYNDERS HILDE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is REYNDERS HILDE, company assigned to the tax number BE07080932617. The company REYNDERS HILDE is located at the address: ALBERT WOUTERSSTRAAT 21; 3012; LEUVEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of REYNDERS HILDE is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REYNDERS HILDE is not available. You also can look at reviews of REYNDERS HILDE, open positions, location of REYNDERS HILDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REYNDERS HILDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REYNDERS HILDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REYNDERS HILDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REYNDERS HILDE, employees, financial statistics.