REN? WELKENHUYSEN

Contactgegevens REN? WELKENHUYSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REN? WELKENHUYSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

REN? WELKENHUYSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJVESTRAAT 37; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11813634 (+32-11813634) 11813634 (+32-11813634)

Fax (fax): +32 (81) 898-96-68 +32 (81) 898-96-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REN? WELKENHUYSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REN? WELKENHUYSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REN? WELKENHUYSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REN? WELKENHUYSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REN? WELKENHUYSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REN? WELKENHUYSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REN? WELKENHUYSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REN? WELKENHUYSEN
Products information REN? WELKENHUYSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03390625000
Ondernemingsnummer: 2160980224
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REN? WELKENHUYSEN
(Get full report from official database of BE for REN? WELKENHUYSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor REN? WELKENHUYSEN
Addition kinds of activities for REN? WELKENHUYSEN

284403. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
20260207. Potkaas | Pot cheese
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
28360304. vaccins | Vaccines
58120103. Chinees restaurant | Chinese restaurant
58120500. Familie restaurants | Family restaurants
59619922. Speelgoed en spelletjes (inclusief poppen en modellen), postorder | Toys and games (including dolls and models), mail order
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec
72170200. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
96419905. Voedselinspectiebureau, overheid | Food inspection agency, government

Werken bij REN? WELKENHUYSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REN? WELKENHUYSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REN? WELKENHUYSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REN? WELKENHUYSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

 • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

 • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

  Regio: SCHAFFEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

 • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

 • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

 • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

 • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

 • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ARGENTA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

 • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van REN? WELKENHUYSEN in sociale netwerken
Look for responds of REN? WELKENHUYSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor REN? WELKENHUYSEN. Laat een reactie achter voor REN? WELKENHUYSEN. REN? WELKENHUYSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REN? WELKENHUYSEN. Leave a respond for REN? WELKENHUYSEN. REN? WELKENHUYSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REN? WELKENHUYSEN op de google maps. Adres en contacten REN? WELKENHUYSEN
Location of REN? WELKENHUYSEN on the google maps. Address and contacts of REN? WELKENHUYSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come REN? WELKENHUYSEN REN? WELKENHUYSEN: R.C.SPRING V.D.LEIESTREEK | FRANCIS FOURGON | Certin | COIFFURE YVETTE | ALAIN HEYLEN

Other related companies as REN? WELKENHUYSEN: R.C.SPRING V.D.LEIESTREEK | FRANCIS FOURGON | Certin | COIFFURE YVETTE | ALAIN HEYLEN

REN? WELKENHUYSEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REN? WELKENHUYSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03390625000. Het bedrijf REN? WELKENHUYSEN bevindt zich op het adres: WIJVESTRAAT 37; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van REN? WELKENHUYSEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REN? WELKENHUYSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REN? WELKENHUYSEN, openstaande posities, locatie van REN? WELKENHUYSEN op de kaart.

REN? WELKENHUYSEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is REN? WELKENHUYSEN, company assigned to the tax number BE03390625000. The company REN? WELKENHUYSEN is located at the address: WIJVESTRAAT 37; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of REN? WELKENHUYSEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of REN? WELKENHUYSEN is not available. You also can look at reviews of REN? WELKENHUYSEN, open positions, location of REN? WELKENHUYSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REN? WELKENHUYSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REN? WELKENHUYSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REN? WELKENHUYSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REN? WELKENHUYSEN, employees, financial statistics.