REMI KEERSMAEKERS

Contactgegevens REMI KEERSMAEKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REMI KEERSMAEKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

REMI KEERSMAEKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIIDE-OLYMPIADELAAN 32; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32382158 32382158

Fax (fax): +32 (10) 311-22-63 +32 (10) 311-22-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REMI KEERSMAEKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REMI KEERSMAEKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REMI KEERSMAEKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REMI KEERSMAEKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REMI KEERSMAEKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REMI KEERSMAEKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REMI KEERSMAEKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REMI KEERSMAEKERS
Products information REMI KEERSMAEKERS

BTW identificatienummer (tax): BE04462615966
Ondernemingsnummer: 8408630371
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REMI KEERSMAEKERS
(Get full report from official database of BE for REMI KEERSMAEKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor REMI KEERSMAEKERS
Addition kinds of activities for REMI KEERSMAEKERS

24310304. Weerstrip, hout | Weather strip, wood
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers
79220307. Vaudeville bedrijf | Vaudeville company

Werken bij REMI KEERSMAEKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REMI KEERSMAEKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REMI KEERSMAEKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REMI KEERSMAEKERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Operator Greenyard Belgium PARTIME - hal C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving. Je wordt tewerkgesteld in hal C waar dat de champignonlijn opgestart zal worden. Je werkt ongeveer 2 dagen per week (dit zal niet op vaste dagen zin)

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van REMI KEERSMAEKERS in sociale netwerken
Look for responds of REMI KEERSMAEKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor REMI KEERSMAEKERS. Laat een reactie achter voor REMI KEERSMAEKERS. REMI KEERSMAEKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REMI KEERSMAEKERS. Leave a respond for REMI KEERSMAEKERS. REMI KEERSMAEKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REMI KEERSMAEKERS op de google maps. Adres en contacten REMI KEERSMAEKERS
Location of REMI KEERSMAEKERS on the google maps. Address and contacts of REMI KEERSMAEKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come REMI KEERSMAEKERS REMI KEERSMAEKERS: PةPINIبRES DE LA VESDRE | Huygens F | STUDIO SOUND FACTORY | TIME IS MONEY | Advitam

Other related companies as REMI KEERSMAEKERS: PةPINIبRES DE LA VESDRE | Huygens F | STUDIO SOUND FACTORY | TIME IS MONEY | Advitam

REMI KEERSMAEKERS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REMI KEERSMAEKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04462615966. Het bedrijf REMI KEERSMAEKERS bevindt zich op het adres: VIIDE-OLYMPIADELAAN 32; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van REMI KEERSMAEKERS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REMI KEERSMAEKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REMI KEERSMAEKERS, openstaande posities, locatie van REMI KEERSMAEKERS op de kaart.

REMI KEERSMAEKERS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is REMI KEERSMAEKERS, company assigned to the tax number BE04462615966. The company REMI KEERSMAEKERS is located at the address: VIIDE-OLYMPIADELAAN 32; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of REMI KEERSMAEKERS is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REMI KEERSMAEKERS is not available. You also can look at reviews of REMI KEERSMAEKERS, open positions, location of REMI KEERSMAEKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REMI KEERSMAEKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REMI KEERSMAEKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REMI KEERSMAEKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REMI KEERSMAEKERS, employees, financial statistics.