REBECCA DE KERPEL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • REBECCA DE KERPEL
Private companiesEducational Services • REBECCA DE KERPEL

Contactgegevens REBECCA DE KERPEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REBECCA DE KERPEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

REBECCA DE KERPEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIS VAN HOUTTESTRAAT 29; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92310269 (+32-92310269) 92310269 (+32-92310269)

Fax (fax): +32 (3) 119-83-80 +32 (3) 119-83-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REBECCA DE KERPEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REBECCA DE KERPEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REBECCA DE KERPEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REBECCA DE KERPEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REBECCA DE KERPEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REBECCA DE KERPEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REBECCA DE KERPEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REBECCA DE KERPEL
Products information REBECCA DE KERPEL

BTW identificatienummer (tax): BE02199157714
Ondernemingsnummer: 5150909423
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REBECCA DE KERPEL
(Get full report from official database of BE for REBECCA DE KERPEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor REBECCA DE KERPEL
Addition kinds of activities for REBECCA DE KERPEL

01759905. Perzikboomgaard | Peach orchard
14749901. Boraatverbindingen (natuurlijke) mijnbouw | Borate compounds (natural) mining
20990307. Taartvullingen, behalve fruit, vlees en groente | Pie fillings, except fruit, meat, and vegetable
32210100. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal
37929903. Camping aanhangwagens en chassis | Camping trailers and chassis
73891803. Schoenontwerpers | Shoe designers

Werken bij REBECCA DE KERPEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REBECCA DE KERPEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REBECCA DE KERPEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REBECCA DE KERPEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Application Specialist m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een team van specialisten komt u terecht in onze serviceafdeling waar u zult instaan voor de telefonische ondersteuning van ons intern ontwikkeld softwarepakket ReCreateX, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT-infrastructuren. Na een intensieve opleidingsperiode wordt u ingezet voor de  begeleiding van projecten.

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van REBECCA DE KERPEL in sociale netwerken
Look for responds of REBECCA DE KERPEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor REBECCA DE KERPEL. Laat een reactie achter voor REBECCA DE KERPEL. REBECCA DE KERPEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REBECCA DE KERPEL. Leave a respond for REBECCA DE KERPEL. REBECCA DE KERPEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REBECCA DE KERPEL op de google maps. Adres en contacten REBECCA DE KERPEL
Location of REBECCA DE KERPEL on the google maps. Address and contacts of REBECCA DE KERPEL

Andere gerelateerde bedrijven als come REBECCA DE KERPEL REBECCA DE KERPEL: Drinks | FA. ROETS | EXPERT-IMMO | Destryker Ann | CARDOEN

Other related companies as REBECCA DE KERPEL: Drinks | FA. ROETS | EXPERT-IMMO | Destryker Ann | CARDOEN

REBECCA DE KERPEL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REBECCA DE KERPEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02199157714. Het bedrijf REBECCA DE KERPEL bevindt zich op het adres: LOUIS VAN HOUTTESTRAAT 29; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van REBECCA DE KERPEL is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REBECCA DE KERPEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REBECCA DE KERPEL, openstaande posities, locatie van REBECCA DE KERPEL op de kaart.

REBECCA DE KERPEL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is REBECCA DE KERPEL, company assigned to the tax number BE02199157714. The company REBECCA DE KERPEL is located at the address: LOUIS VAN HOUTTESTRAAT 29; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of REBECCA DE KERPEL is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of REBECCA DE KERPEL is not available. You also can look at reviews of REBECCA DE KERPEL, open positions, location of REBECCA DE KERPEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REBECCA DE KERPEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REBECCA DE KERPEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REBECCA DE KERPEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REBECCA DE KERPEL, employees, financial statistics.