QUERINBIAGIO PECORARO

Contactgegevens QUERINBIAGIO PECORARO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUERINBIAGIO PECORARO: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUERINBIAGIO PECORARO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ANS 17; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42464172 (+32-42464172) 42464172 (+32-42464172)

Fax (fax): +32 (82) 238-71-56 +32 (82) 238-71-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUERINBIAGIO PECORARO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUERINBIAGIO PECORARO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUERINBIAGIO PECORARO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUERINBIAGIO PECORARO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUERINBIAGIO PECORARO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUERINBIAGIO PECORARO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUERINBIAGIO PECORARO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUERINBIAGIO PECORARO
Products information QUERINBIAGIO PECORARO

BTW identificatienummer (tax): BE09755279541
Ondernemingsnummer: 7608276367
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUERINBIAGIO PECORARO
(Get full report from official database of BE for QUERINBIAGIO PECORARO)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUERINBIAGIO PECORARO
Addition kinds of activities for QUERINBIAGIO PECORARO

1793. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
49119908. Hydro elektrische stroomgeneratie | Hydro electric power generation
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins
59489900. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center

Werken bij QUERINBIAGIO PECORARO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUERINBIAGIO PECORARO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUERINBIAGIO PECORARO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUERINBIAGIO PECORARO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

  • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van QUERINBIAGIO PECORARO in sociale netwerken
Look for responds of QUERINBIAGIO PECORARO in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUERINBIAGIO PECORARO. Laat een reactie achter voor QUERINBIAGIO PECORARO. QUERINBIAGIO PECORARO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUERINBIAGIO PECORARO. Leave a respond for QUERINBIAGIO PECORARO. QUERINBIAGIO PECORARO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUERINBIAGIO PECORARO op de google maps. Adres en contacten QUERINBIAGIO PECORARO
Location of QUERINBIAGIO PECORARO on the google maps. Address and contacts of QUERINBIAGIO PECORARO

Andere gerelateerde bedrijven als come QUERINBIAGIO PECORARO QUERINBIAGIO PECORARO: Pemen Dirk BVBA | A.C. DENDERLAND | MAISON LADY AND GENTLEMAN | Kint H | CTRE DRAMATIQUE HAINUYER

Other related companies as QUERINBIAGIO PECORARO: Pemen Dirk BVBA | A.C. DENDERLAND | MAISON LADY AND GENTLEMAN | Kint H | CTRE DRAMATIQUE HAINUYER

QUERINBIAGIO PECORARO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUERINBIAGIO PECORARO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09755279541. Het bedrijf QUERINBIAGIO PECORARO bevindt zich op het adres: RUE D'ANS 17; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van QUERINBIAGIO PECORARO is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUERINBIAGIO PECORARO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUERINBIAGIO PECORARO, openstaande posities, locatie van QUERINBIAGIO PECORARO op de kaart.

QUERINBIAGIO PECORARO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUERINBIAGIO PECORARO, company assigned to the tax number BE09755279541. The company QUERINBIAGIO PECORARO is located at the address: RUE D'ANS 17; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of QUERINBIAGIO PECORARO is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of QUERINBIAGIO PECORARO is not available. You also can look at reviews of QUERINBIAGIO PECORARO, open positions, location of QUERINBIAGIO PECORARO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUERINBIAGIO PECORARO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUERINBIAGIO PECORARO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUERINBIAGIO PECORARO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUERINBIAGIO PECORARO, employees, financial statistics.