POLYCLINIQUE

Contactgegevens POLYCLINIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLYCLINIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLYCLINIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU COL-VERT 3; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26603872 (+32-26603872) 26603872 (+32-26603872)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLYCLINIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLYCLINIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLYCLINIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLYCLINIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLYCLINIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLYCLINIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLYCLINIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLYCLINIQUE
Products information POLYCLINIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in POLYCLINIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLYCLINIQUE
(Get full report from official database of BE for POLYCLINIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLYCLINIQUE
Addition kinds of activities for POLYCLINIQUE

24310108. Deuren, hout | Doors, wood
36749903. Hall effect apparaten | Hall effect devices
39140507. Toiletartikelen, roestvrij staal | Toilet ware, stainless steel
50430103. Drukapparatuur, fotografisch | Printing apparatus, photographic
51360203. Ondergoed, mannen en jongens ' | Underwear, men's and boys'

Werken bij POLYCLINIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLYCLINIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLYCLINIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLYCLINIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • ERVAREN Productie en inpakoperatoren voeding - NL (2-ploegen of vaste nacht) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in ROESELARE zijn wij op zoek naar een productiemedewerker MET ERVARING in de voedingssector Je kan ingeschakeld worden op verschillende werkposten binnen de zowel de ovenafdeling als inpakafdeling. Machinaal / manueel aanmaken van premixen en het assisteren van de ovenoperatoren. Afvullen van bigbags met halffabrikaten een het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Maken van boxen voor bulkproducten. Het verpakken van consumentendoosjes in kartonnen overdozen en het assisteren van inpakoperatoren. Het manueel bijstorten van garnituren en het aan- en afvoeren van materiaal / halffabrikaten met een transpallet. Je voert permanent visuele controles uit, vult de nodige documenten in, bent alert, stelt vragen en rapporteert problemen. Je staat samen met je collega's in voor de orde en netheid binnen je afdeling en leeft steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften na.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van POLYCLINIQUE in sociale netwerken
Look for responds of POLYCLINIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLYCLINIQUE. Laat een reactie achter voor POLYCLINIQUE. POLYCLINIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLYCLINIQUE. Leave a respond for POLYCLINIQUE. POLYCLINIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLYCLINIQUE op de google maps. Adres en contacten POLYCLINIQUE
Location of POLYCLINIQUE on the google maps. Address and contacts of POLYCLINIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come POLYCLINIQUE POLYCLINIQUE: FIRST CLASS CLEANING | Landelijke Zeilwagen Federatie VZW | STEENKENSBEEK (HULSHOUT) | S M B-Borduurcenter | Living tomorrow

Other related companies as POLYCLINIQUE: FIRST CLASS CLEANING | Landelijke Zeilwagen Federatie VZW | STEENKENSBEEK (HULSHOUT) | S M B-Borduurcenter | Living tomorrow

POLYCLINIQUE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLYCLINIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf POLYCLINIQUE bevindt zich op het adres: AVENUE DU COL-VERT 3; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Producten gemaakt in POLYCLINIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLYCLINIQUE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLYCLINIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLYCLINIQUE, openstaande posities, locatie van POLYCLINIQUE op de kaart.

POLYCLINIQUE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLYCLINIQUE, company assigned to the tax number BE06211914062. The company POLYCLINIQUE is located at the address: AVENUE DU COL-VERT 3; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. Products created in POLYCLINIQUE were not found.
The main activity of POLYCLINIQUE is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POLYCLINIQUE is not available. You also can look at reviews of POLYCLINIQUE, open positions, location of POLYCLINIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLYCLINIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLYCLINIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLYCLINIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLYCLINIQUE, employees, financial statistics.