PIERRE TWAGIRAYEZU

Contactgegevens PIERRE TWAGIRAYEZU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE TWAGIRAYEZU: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE TWAGIRAYEZU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LIMITE 16; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22171653 (+32-22171653) 22171653 (+32-22171653)

Fax (fax): +32 (67) 825-17-15 +32 (67) 825-17-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE TWAGIRAYEZU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE TWAGIRAYEZU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE TWAGIRAYEZU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE TWAGIRAYEZU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE TWAGIRAYEZU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE TWAGIRAYEZU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE TWAGIRAYEZU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE TWAGIRAYEZU
Products information PIERRE TWAGIRAYEZU

BTW identificatienummer (tax): BE08254547119
Ondernemingsnummer: 3971801757
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 557,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE TWAGIRAYEZU
(Get full report from official database of BE for PIERRE TWAGIRAYEZU)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE TWAGIRAYEZU
Addition kinds of activities for PIERRE TWAGIRAYEZU

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
474100. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
16110205. Recurfacing contractant | Resurfacing contractor
28739902. Salpeterzuur | Nitric acid
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
50910505. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment

Werken bij PIERRE TWAGIRAYEZU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE TWAGIRAYEZU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE TWAGIRAYEZU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE TWAGIRAYEZU. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van PIERRE TWAGIRAYEZU in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE TWAGIRAYEZU in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE TWAGIRAYEZU. Laat een reactie achter voor PIERRE TWAGIRAYEZU. PIERRE TWAGIRAYEZU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE TWAGIRAYEZU. Leave a respond for PIERRE TWAGIRAYEZU. PIERRE TWAGIRAYEZU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE TWAGIRAYEZU op de google maps. Adres en contacten PIERRE TWAGIRAYEZU
Location of PIERRE TWAGIRAYEZU on the google maps. Address and contacts of PIERRE TWAGIRAYEZU

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE TWAGIRAYEZU PIERRE TWAGIRAYEZU: BAKKERIJ JANSSEN F. | Figuur 2000 | Vandebroek Elektriciteitswerken NV | Bernard Christian | ATELIER BEINSBERGER D.

Other related companies as PIERRE TWAGIRAYEZU: BAKKERIJ JANSSEN F. | Figuur 2000 | Vandebroek Elektriciteitswerken NV | Bernard Christian | ATELIER BEINSBERGER D.

PIERRE TWAGIRAYEZU is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE TWAGIRAYEZU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08254547119. Het bedrijf PIERRE TWAGIRAYEZU bevindt zich op het adres: RUE DE LA LIMITE 16; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 557,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van PIERRE TWAGIRAYEZU is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE TWAGIRAYEZU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE TWAGIRAYEZU, openstaande posities, locatie van PIERRE TWAGIRAYEZU op de kaart.

PIERRE TWAGIRAYEZU is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE TWAGIRAYEZU, company assigned to the tax number BE08254547119. The company PIERRE TWAGIRAYEZU is located at the address: RUE DE LA LIMITE 16; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 557,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of PIERRE TWAGIRAYEZU is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE TWAGIRAYEZU is not available. You also can look at reviews of PIERRE TWAGIRAYEZU, open positions, location of PIERRE TWAGIRAYEZU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE TWAGIRAYEZU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE TWAGIRAYEZU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE TWAGIRAYEZU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE TWAGIRAYEZU, employees, financial statistics.