PIERRE RINCHON

Contactgegevens PIERRE RINCHON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE RINCHON: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE RINCHON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD PRINCE DE LI?GE 5; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25224624 (+32-25224624) 25224624 (+32-25224624)

Fax (fax): +32 (59) 918-16-54 +32 (59) 918-16-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE RINCHON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE RINCHON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE RINCHON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE RINCHON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE RINCHON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE RINCHON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE RINCHON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE RINCHON
Products information PIERRE RINCHON

BTW identificatienummer (tax): BE09977478027
Ondernemingsnummer: 5511260986
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE RINCHON
(Get full report from official database of BE for PIERRE RINCHON)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE RINCHON
Addition kinds of activities for PIERRE RINCHON

07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
22111302. Momie crepe, katoen | Momie crepe, cotton
28190906. Kobaltverbindingen en zouten, anorganisch | Cobalt compounds and salts, inorganic
41510000. Schoolbussen | School buses
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)

Werken bij PIERRE RINCHON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE RINCHON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE RINCHON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE RINCHON. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van PIERRE RINCHON in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE RINCHON in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE RINCHON. Laat een reactie achter voor PIERRE RINCHON. PIERRE RINCHON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE RINCHON. Leave a respond for PIERRE RINCHON. PIERRE RINCHON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE RINCHON op de google maps. Adres en contacten PIERRE RINCHON
Location of PIERRE RINCHON on the google maps. Address and contacts of PIERRE RINCHON

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE RINCHON PIERRE RINCHON: FE. BERNARD-GOYEN | Natuurvriend | Lampertz Sonja | KL INFORMATION SYSTEMS INTEGRATION | ADMINISTRATION COMMUNALE

Other related companies as PIERRE RINCHON: FE. BERNARD-GOYEN | Natuurvriend | Lampertz Sonja | KL INFORMATION SYSTEMS INTEGRATION | ADMINISTRATION COMMUNALE

PIERRE RINCHON is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE RINCHON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09977478027. Het bedrijf PIERRE RINCHON bevindt zich op het adres: BLD PRINCE DE LI?GE 5; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van PIERRE RINCHON is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE RINCHON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE RINCHON, openstaande posities, locatie van PIERRE RINCHON op de kaart.

PIERRE RINCHON is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE RINCHON, company assigned to the tax number BE09977478027. The company PIERRE RINCHON is located at the address: BLD PRINCE DE LI?GE 5; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of PIERRE RINCHON is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE RINCHON is not available. You also can look at reviews of PIERRE RINCHON, open positions, location of PIERRE RINCHON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE RINCHON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE RINCHON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE RINCHON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE RINCHON, employees, financial statistics.