FLOWER FANTASIES

Contactgegevens FLOWER FANTASIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOWER FANTASIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOWER FANTASIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTEENWEG 268A; 1932; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27252680 (+32-27252680) 27252680 (+32-27252680)

Fax (fax): +32 (55) 715-48-57 +32 (55) 715-48-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOWER FANTASIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOWER FANTASIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOWER FANTASIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOWER FANTASIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOWER FANTASIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOWER FANTASIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOWER FANTASIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOWER FANTASIES
Products information FLOWER FANTASIES

BTW identificatienummer (tax): BE08139190673
Ondernemingsnummer: 9477050781
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLOWER FANTASIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOWER FANTASIES
(Get full report from official database of BE for FLOWER FANTASIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOWER FANTASIES
Addition kinds of activities for FLOWER FANTASIES

2673. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
362102. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
20240302. Gelatinepoppen, bevroren | Gelatin pops, frozen
20430000. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
26210602. Kaart papier | Card paper
35450321. mandrellen | Mandrels
51229901. Verbanden | Bandages
76991200. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
87420107. Kwaliteitszorg consultant | Quality assurance consultant

Werken bij FLOWER FANTASIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOWER FANTASIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOWER FANTASIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOWER FANTASIES. Looking for open vacancies in other companies

  • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Zoek naar antwoorden van FLOWER FANTASIES in sociale netwerken
Look for responds of FLOWER FANTASIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOWER FANTASIES. Laat een reactie achter voor FLOWER FANTASIES. FLOWER FANTASIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOWER FANTASIES. Leave a respond for FLOWER FANTASIES. FLOWER FANTASIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOWER FANTASIES op de google maps. Adres en contacten FLOWER FANTASIES
Location of FLOWER FANTASIES on the google maps. Address and contacts of FLOWER FANTASIES

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOWER FANTASIES FLOWER FANTASIES: OPENBARE BIBLIOTHEEK | PAYPHONE | Artmark | ANDRE CREMER | MAISON BHOGAL

Other related companies as FLOWER FANTASIES: OPENBARE BIBLIOTHEEK | PAYPHONE | Artmark | ANDRE CREMER | MAISON BHOGAL

FLOWER FANTASIES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOWER FANTASIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08139190673. Het bedrijf FLOWER FANTASIES bevindt zich op het adres: LEUVENSESTEENWEG 268A; 1932; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in FLOWER FANTASIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOWER FANTASIES is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOWER FANTASIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOWER FANTASIES, openstaande posities, locatie van FLOWER FANTASIES op de kaart.

FLOWER FANTASIES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLOWER FANTASIES, company assigned to the tax number BE08139190673. The company FLOWER FANTASIES is located at the address: LEUVENSESTEENWEG 268A; 1932; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in FLOWER FANTASIES were not found.
The main activity of FLOWER FANTASIES is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOWER FANTASIES is not available. You also can look at reviews of FLOWER FANTASIES, open positions, location of FLOWER FANTASIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOWER FANTASIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOWER FANTASIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOWER FANTASIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOWER FANTASIES, employees, financial statistics.