PHILIPPE JEANNIN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • PHILIPPE JEANNIN
Private companiesAgricultural Services • PHILIPPE JEANNIN

Contactgegevens PHILIPPE JEANNIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE JEANNIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE JEANNIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 620; 9030; GENT, België

Telefoon (phone): 92263326 (+32-92263326) 92263326 (+32-92263326)

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE JEANNIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE JEANNIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE JEANNIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE JEANNIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE JEANNIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE JEANNIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE JEANNIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE JEANNIN
Products information PHILIPPE JEANNIN

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sp茅cialisation: P茅diatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE JEANNIN
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE JEANNIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE JEANNIN
Addition kinds of activities for PHILIPPE JEANNIN

109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
15419911. Vrachtwagen en auto assemblage fabrieksbouw | Truck and automobile assembly plant construction
22110410. Velveteens | Velveteens
33130207. Ferrowolfra | Ferrotungsten
39990804. Gebrande houtartikelen | Burnt wood articles
42260200. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
50830302. Teeltmachines en -apparatuur | Cultivating machinery and equipment
80119905. Chirurg | Surgeon

Werken bij PHILIPPE JEANNIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE JEANNIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE JEANNIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE JEANNIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE JEANNIN in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE JEANNIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE JEANNIN. Laat een reactie achter voor PHILIPPE JEANNIN. PHILIPPE JEANNIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE JEANNIN. Leave a respond for PHILIPPE JEANNIN. PHILIPPE JEANNIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE JEANNIN op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE JEANNIN
Location of PHILIPPE JEANNIN on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE JEANNIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE JEANNIN PHILIPPE JEANNIN: Lardin W | HAM OPTIQUE | MARC VAN HECKE | N. GOVAERTS | KRISTOF DELEERSNIJDER

Other related companies as PHILIPPE JEANNIN: Lardin W | HAM OPTIQUE | MARC VAN HECKE | N. GOVAERTS | KRISTOF DELEERSNIJDER

PHILIPPE JEANNIN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE JEANNIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf PHILIPPE JEANNIN bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 620; 9030; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: P茅diatres..
De hoofdactiviteit van PHILIPPE JEANNIN is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE JEANNIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE JEANNIN, openstaande posities, locatie van PHILIPPE JEANNIN op de kaart.

PHILIPPE JEANNIN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE JEANNIN, company assigned to the tax number BE08452850341. The company PHILIPPE JEANNIN is located at the address: BRUGSESTEENWEG 620; 9030; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: P茅diatres..
The main activity of PHILIPPE JEANNIN is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE JEANNIN is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE JEANNIN, open positions, location of PHILIPPE JEANNIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE JEANNIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE JEANNIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE JEANNIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE JEANNIN, employees, financial statistics.