PETER GABRIEL

Contactgegevens PETER GABRIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETER GABRIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETER GABRIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GARENSTRAAT 42; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93775544 (+32-93775544) 93775544 (+32-93775544)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETER GABRIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETER GABRIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETER GABRIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETER GABRIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETER GABRIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETER GABRIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETER GABRIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETER GABRIEL
Products information PETER GABRIEL

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decine Sportive.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETER GABRIEL
(Get full report from official database of BE for PETER GABRIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETER GABRIEL
Addition kinds of activities for PETER GABRIEL

02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
37140301. Bumpers en bumperettes, motorvoertuig | Bumpers and bumperettes, motor vehicle
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
51980104. lakken | Lacquers
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers
79480201. Auto race track operatie | Auto race track operation
94310401. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, federale overheid | Administration of public health programs, federal government

Werken bij PETER GABRIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETER GABRIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETER GABRIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETER GABRIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van PETER GABRIEL in sociale netwerken
Look for responds of PETER GABRIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETER GABRIEL. Laat een reactie achter voor PETER GABRIEL. PETER GABRIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETER GABRIEL. Leave a respond for PETER GABRIEL. PETER GABRIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETER GABRIEL op de google maps. Adres en contacten PETER GABRIEL
Location of PETER GABRIEL on the google maps. Address and contacts of PETER GABRIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come PETER GABRIEL PETER GABRIEL: Alcobo BVBA | Janssens R | WILFRIED MATTHIJS | Anim Art & Antiq's | MONIQUE DEBAUCHE

Other related companies as PETER GABRIEL: Alcobo BVBA | Janssens R | WILFRIED MATTHIJS | Anim Art & Antiq's | MONIQUE DEBAUCHE

PETER GABRIEL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETER GABRIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf PETER GABRIEL bevindt zich op het adres: GARENSTRAAT 42; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decine Sportive..
De hoofdactiviteit van PETER GABRIEL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETER GABRIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETER GABRIEL, openstaande posities, locatie van PETER GABRIEL op de kaart.

PETER GABRIEL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETER GABRIEL, company assigned to the tax number BE07985931396. The company PETER GABRIEL is located at the address: GARENSTRAAT 42; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decine Sportive..
The main activity of PETER GABRIEL is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PETER GABRIEL is not available. You also can look at reviews of PETER GABRIEL, open positions, location of PETER GABRIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETER GABRIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETER GABRIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETER GABRIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETER GABRIEL, employees, financial statistics.