PAULUS ACKERMAN

Contactgegevens PAULUS ACKERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAULUS ACKERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAULUS ACKERMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): URSELDORP 1; 9910; KNESSELARE, België

Telefoon (phone): 93741605 (+32-93741605) 93741605 (+32-93741605)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAULUS ACKERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAULUS ACKERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAULUS ACKERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAULUS ACKERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAULUS ACKERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAULUS ACKERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAULUS ACKERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAULUS ACKERMAN
Products information PAULUS ACKERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAULUS ACKERMAN
(Get full report from official database of BE for PAULUS ACKERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAULUS ACKERMAN
Addition kinds of activities for PAULUS ACKERMAN

8244. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
25110202. Buffetten (meubels) | Buffets (furniture)
25910201. Blinds verticaal | Blinds vertical
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle
73590506. Verhuur van geluids- en verlichtingsapparatuur | Sound and lighting equipment rental

Werken bij PAULUS ACKERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAULUS ACKERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAULUS ACKERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAULUS ACKERMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Helchteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HELCHTEREN)

    Regio: HELCHTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Kieldrecht/Verrebroek/Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

Zoek naar antwoorden van PAULUS ACKERMAN in sociale netwerken
Look for responds of PAULUS ACKERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAULUS ACKERMAN. Laat een reactie achter voor PAULUS ACKERMAN. PAULUS ACKERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAULUS ACKERMAN. Leave a respond for PAULUS ACKERMAN. PAULUS ACKERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAULUS ACKERMAN op de google maps. Adres en contacten PAULUS ACKERMAN
Location of PAULUS ACKERMAN on the google maps. Address and contacts of PAULUS ACKERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come PAULUS ACKERMAN PAULUS ACKERMAN: BAKKERIJ BRUNCH | Debo L | JEROEN DE FEYTER | Meulemans J - De Tammerman V | LABORATOIRE FRETEUR

Other related companies as PAULUS ACKERMAN: BAKKERIJ BRUNCH | Debo L | JEROEN DE FEYTER | Meulemans J - De Tammerman V | LABORATOIRE FRETEUR

PAULUS ACKERMAN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAULUS ACKERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf PAULUS ACKERMAN bevindt zich op het adres: URSELDORP 1; 9910; KNESSELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van PAULUS ACKERMAN is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAULUS ACKERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAULUS ACKERMAN, openstaande posities, locatie van PAULUS ACKERMAN op de kaart.

PAULUS ACKERMAN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAULUS ACKERMAN, company assigned to the tax number BE02337585449. The company PAULUS ACKERMAN is located at the address: URSELDORP 1; 9910; KNESSELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of PAULUS ACKERMAN is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAULUS ACKERMAN is not available. You also can look at reviews of PAULUS ACKERMAN, open positions, location of PAULUS ACKERMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAULUS ACKERMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAULUS ACKERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAULUS ACKERMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAULUS ACKERMAN, employees, financial statistics.