FLEURS D'ANNICK

Contactgegevens FLEURS D'ANNICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEURS D'ANNICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEURS D'ANNICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 25; 6220; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71813439 (+32-71813439) 71813439 (+32-71813439)

Fax (fax): +32 (58) 477-87-84 +32 (58) 477-87-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEURS D'ANNICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEURS D'ANNICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEURS D'ANNICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEURS D'ANNICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEURS D'ANNICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEURS D'ANNICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEURS D'ANNICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEURS D'ANNICK
Products information FLEURS D'ANNICK

BTW identificatienummer (tax): BE01674285888
Ondernemingsnummer: 1849792480
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLEURS D'ANNICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEURS D'ANNICK
(Get full report from official database of BE for FLEURS D'ANNICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEURS D'ANNICK
Addition kinds of activities for FLEURS D'ANNICK

251900. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
356300. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
20150702. Konijn, verwerkt: ingeblikt | Rabbit, processed: canned
20340203. Vruchtensappen, gedehydrateerd | Fruit juices, dehydrated
32740100. Bouwkalk | Building lime
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij FLEURS D'ANNICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEURS D'ANNICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEURS D'ANNICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEURS D'ANNICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Construct bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

Zoek naar antwoorden van FLEURS D'ANNICK in sociale netwerken
Look for responds of FLEURS D'ANNICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEURS D'ANNICK. Laat een reactie achter voor FLEURS D'ANNICK. FLEURS D'ANNICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEURS D'ANNICK. Leave a respond for FLEURS D'ANNICK. FLEURS D'ANNICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEURS D'ANNICK op de google maps. Adres en contacten FLEURS D'ANNICK
Location of FLEURS D'ANNICK on the google maps. Address and contacts of FLEURS D'ANNICK

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEURS D'ANNICK FLEURS D'ANNICK: VAN DE WIEL LUC | L. LOUYET | H?TEL ASCOT | C. DE BAETS | BRILLE ALBERT NV

Other related companies as FLEURS D'ANNICK: VAN DE WIEL LUC | L. LOUYET | H?TEL ASCOT | C. DE BAETS | BRILLE ALBERT NV

FLEURS D'ANNICK is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEURS D'ANNICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01674285888. Het bedrijf FLEURS D'ANNICK bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 25; 6220; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in FLEURS D'ANNICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEURS D'ANNICK is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEURS D'ANNICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEURS D'ANNICK, openstaande posities, locatie van FLEURS D'ANNICK op de kaart.

FLEURS D'ANNICK is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEURS D'ANNICK, company assigned to the tax number BE01674285888. The company FLEURS D'ANNICK is located at the address: RUE DE LA STATION 25; 6220; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in FLEURS D'ANNICK were not found.
The main activity of FLEURS D'ANNICK is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEURS D'ANNICK is not available. You also can look at reviews of FLEURS D'ANNICK, open positions, location of FLEURS D'ANNICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEURS D'ANNICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEURS D'ANNICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEURS D'ANNICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEURS D'ANNICK, employees, financial statistics.