NATHALIE BREDOHL SAMPOUX

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • NATHALIE BREDOHL SAMPOUX
Private companiesAgricultural Services • NATHALIE BREDOHL SAMPOUX

Contactgegevens NATHALIE BREDOHL SAMPOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATHALIE BREDOHL SAMPOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATHALIE BREDOHL SAMPOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'OBSERVATOIRE 353; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42541686 (+32-42541686) 42541686 (+32-42541686)

Fax (fax): +32 (82) 536-86-34 +32 (82) 536-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATHALIE BREDOHL SAMPOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATHALIE BREDOHL SAMPOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATHALIE BREDOHL SAMPOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATHALIE BREDOHL SAMPOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATHALIE BREDOHL SAMPOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATHALIE BREDOHL SAMPOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATHALIE BREDOHL SAMPOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATHALIE BREDOHL SAMPOUX
Products information NATHALIE BREDOHL SAMPOUX

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATHALIE BREDOHL SAMPOUX
(Get full report from official database of BE for NATHALIE BREDOHL SAMPOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATHALIE BREDOHL SAMPOUX
Addition kinds of activities for NATHALIE BREDOHL SAMPOUX

20410101. Boekweitmeel | Buckwheat flour
25179902. Radio kasten en kasten, hout | Radio cabinets and cases, wood
30691503. Uitbreidingsverbindingen, rubber | Expansion joints, rubber
50310101. Omheining, hout | Fencing, wood
59329900. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec

Werken bij NATHALIE BREDOHL SAMPOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATHALIE BREDOHL SAMPOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATHALIE BREDOHL SAMPOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATHALIE BREDOHL SAMPOUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van NATHALIE BREDOHL SAMPOUX in sociale netwerken
Look for responds of NATHALIE BREDOHL SAMPOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATHALIE BREDOHL SAMPOUX. Laat een reactie achter voor NATHALIE BREDOHL SAMPOUX. NATHALIE BREDOHL SAMPOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATHALIE BREDOHL SAMPOUX. Leave a respond for NATHALIE BREDOHL SAMPOUX. NATHALIE BREDOHL SAMPOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATHALIE BREDOHL SAMPOUX op de google maps. Adres en contacten NATHALIE BREDOHL SAMPOUX
Location of NATHALIE BREDOHL SAMPOUX on the google maps. Address and contacts of NATHALIE BREDOHL SAMPOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come NATHALIE BREDOHL SAMPOUX NATHALIE BREDOHL SAMPOUX: VAN DER VALK | UITGEVERIJ DE SIKKEL | PWA ANTWERPEN | CLAES FRANS EN ZONEN NV | PLUG IN EXHIBITIONS SPRL

Other related companies as NATHALIE BREDOHL SAMPOUX: VAN DER VALK | UITGEVERIJ DE SIKKEL | PWA ANTWERPEN | CLAES FRANS EN ZONEN NV | PLUG IN EXHIBITIONS SPRL

NATHALIE BREDOHL SAMPOUX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATHALIE BREDOHL SAMPOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf NATHALIE BREDOHL SAMPOUX bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'OBSERVATOIRE 353; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van NATHALIE BREDOHL SAMPOUX is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATHALIE BREDOHL SAMPOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATHALIE BREDOHL SAMPOUX, openstaande posities, locatie van NATHALIE BREDOHL SAMPOUX op de kaart.

NATHALIE BREDOHL SAMPOUX is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATHALIE BREDOHL SAMPOUX, company assigned to the tax number BE01266967773. The company NATHALIE BREDOHL SAMPOUX is located at the address: AVENUE DE L'OBSERVATOIRE 353; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of NATHALIE BREDOHL SAMPOUX is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NATHALIE BREDOHL SAMPOUX is not available. You also can look at reviews of NATHALIE BREDOHL SAMPOUX, open positions, location of NATHALIE BREDOHL SAMPOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATHALIE BREDOHL SAMPOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATHALIE BREDOHL SAMPOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATHALIE BREDOHL SAMPOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATHALIE BREDOHL SAMPOUX, employees, financial statistics.