MICHEL WOUTERS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • MICHEL WOUTERS
Private companiesMotion Pictures • MICHEL WOUTERS

Contactgegevens MICHEL WOUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL WOUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL WOUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-RUE 40; 6850; PALISEUL, België

Telefoon (phone): 61534929 (+32-61534929) 61534929 (+32-61534929)

Fax (fax): +32 (65) 185-85-58 +32 (65) 185-85-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL WOUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL WOUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL WOUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL WOUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL WOUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL WOUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL WOUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL WOUTERS
Products information MICHEL WOUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE05702423095
Ondernemingsnummer: 2426025390
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL WOUTERS
(Get full report from official database of BE for MICHEL WOUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL WOUTERS
Addition kinds of activities for MICHEL WOUTERS

253101. Schoolmeubilair | School furniture
32720203. Vetvallen, beton | Grease traps, concrete
32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
37280109. Brandstoftanks, vliegtuigen | Fuel tanks, aircraft
73759902. On-line gegevensbank informatieherwinning | On-line data base information retrieval
97219900. Internationale zaken, nv | International affairs, nec

Werken bij MICHEL WOUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL WOUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL WOUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL WOUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

Zoek naar antwoorden van MICHEL WOUTERS in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL WOUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL WOUTERS. Laat een reactie achter voor MICHEL WOUTERS. MICHEL WOUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL WOUTERS. Leave a respond for MICHEL WOUTERS. MICHEL WOUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL WOUTERS op de google maps. Adres en contacten MICHEL WOUTERS
Location of MICHEL WOUTERS on the google maps. Address and contacts of MICHEL WOUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL WOUTERS MICHEL WOUTERS: FLA.I.B. VINCOTTE INTERNATIONAL ASBL ASBL | KBC | Doe-Het-Zelf Van Wunsel BVBA | KREFIMA | ALAIN DELHOUX

Other related companies as MICHEL WOUTERS: FLA.I.B. VINCOTTE INTERNATIONAL ASBL ASBL | KBC | Doe-Het-Zelf Van Wunsel BVBA | KREFIMA | ALAIN DELHOUX

MICHEL WOUTERS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL WOUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05702423095. Het bedrijf MICHEL WOUTERS bevindt zich op het adres: GRAND-RUE 40; 6850; PALISEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van MICHEL WOUTERS is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL WOUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL WOUTERS, openstaande posities, locatie van MICHEL WOUTERS op de kaart.

MICHEL WOUTERS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL WOUTERS, company assigned to the tax number BE05702423095. The company MICHEL WOUTERS is located at the address: GRAND-RUE 40; 6850; PALISEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of MICHEL WOUTERS is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL WOUTERS is not available. You also can look at reviews of MICHEL WOUTERS, open positions, location of MICHEL WOUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL WOUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL WOUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL WOUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL WOUTERS, employees, financial statistics.