EQUATEUR FLOWERS

Particuliere bedrijvenBosbouw • EQUATEUR FLOWERS
Private companiesForestry • EQUATEUR FLOWERS

Contactgegevens EQUATEUR FLOWERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EQUATEUR FLOWERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EQUATEUR FLOWERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FRANCS 45; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27347404 (+32-27347404) 27347404 (+32-27347404)

Fax (fax): +32 (53) 102-82-27 +32 (53) 102-82-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EQUATEUR FLOWERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EQUATEUR FLOWERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EQUATEUR FLOWERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EQUATEUR FLOWERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EQUATEUR FLOWERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EQUATEUR FLOWERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EQUATEUR FLOWERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EQUATEUR FLOWERS
Products information EQUATEUR FLOWERS

BTW identificatienummer (tax): BE01386444091
Ondernemingsnummer: 8215270996
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in EQUATEUR FLOWERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EQUATEUR FLOWERS
(Get full report from official database of BE for EQUATEUR FLOWERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EQUATEUR FLOWERS
Addition kinds of activities for EQUATEUR FLOWERS

17110403. Zonne-energie contractant | Solar energy contractor
36210102. Spoelen, voor elektrische motoren of generatoren | Coils, for electric motors or generators
36489904. Verlichtingsarmaturen, behalve elektrische: residentieel | Lighting fixtures, except electric: residential
38250230. Standaardcellen | Standard cells
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
50430300. Filmapparatuur | Motion picture equipment

Werken bij EQUATEUR FLOWERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EQUATEUR FLOWERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EQUATEUR FLOWERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EQUATEUR FLOWERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Schrijnwerker - plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen en renoveren van houten ramen

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van EQUATEUR FLOWERS in sociale netwerken
Look for responds of EQUATEUR FLOWERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EQUATEUR FLOWERS. Laat een reactie achter voor EQUATEUR FLOWERS. EQUATEUR FLOWERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EQUATEUR FLOWERS. Leave a respond for EQUATEUR FLOWERS. EQUATEUR FLOWERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EQUATEUR FLOWERS op de google maps. Adres en contacten EQUATEUR FLOWERS
Location of EQUATEUR FLOWERS on the google maps. Address and contacts of EQUATEUR FLOWERS

Andere gerelateerde bedrijven als come EQUATEUR FLOWERS EQUATEUR FLOWERS: Verbeiren W | VAN DEN BROEK | CENTRUM DE EGLANTIER | GILBERT VAN OPROY | CHRISTIAAN STEENBEKE

Other related companies as EQUATEUR FLOWERS: Verbeiren W | VAN DEN BROEK | CENTRUM DE EGLANTIER | GILBERT VAN OPROY | CHRISTIAAN STEENBEKE

EQUATEUR FLOWERS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EQUATEUR FLOWERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01386444091. Het bedrijf EQUATEUR FLOWERS bevindt zich op het adres: RUE DES FRANCS 45; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in EQUATEUR FLOWERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EQUATEUR FLOWERS is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EQUATEUR FLOWERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EQUATEUR FLOWERS, openstaande posities, locatie van EQUATEUR FLOWERS op de kaart.

EQUATEUR FLOWERS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is EQUATEUR FLOWERS, company assigned to the tax number BE01386444091. The company EQUATEUR FLOWERS is located at the address: RUE DES FRANCS 45; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in EQUATEUR FLOWERS were not found.
The main activity of EQUATEUR FLOWERS is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EQUATEUR FLOWERS is not available. You also can look at reviews of EQUATEUR FLOWERS, open positions, location of EQUATEUR FLOWERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EQUATEUR FLOWERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EQUATEUR FLOWERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EQUATEUR FLOWERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EQUATEUR FLOWERS, employees, financial statistics.