MARIE-JOSE TASSIGNON

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MARIE-JOSE TASSIGNON
Private companiesCoal Mining • MARIE-JOSE TASSIGNON

Contactgegevens MARIE-JOSE TASSIGNON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-JOSE TASSIGNON: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-JOSE TASSIGNON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAPENHAGHESTRAAT 6; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32811917 32811917

Fax (fax): +32 (68) 145-69-44 +32 (68) 145-69-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-JOSE TASSIGNON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-JOSE TASSIGNON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-JOSE TASSIGNON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-JOSE TASSIGNON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-JOSE TASSIGNON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-JOSE TASSIGNON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-JOSE TASSIGNON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-JOSE TASSIGNON
Products information MARIE-JOSE TASSIGNON

BTW identificatienummer (tax): BE04401916503
Ondernemingsnummer: 4598297119
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: Oculistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-JOSE TASSIGNON
(Get full report from official database of BE for MARIE-JOSE TASSIGNON)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-JOSE TASSIGNON
Addition kinds of activities for MARIE-JOSE TASSIGNON

341100. Metalen blikjes | Metal cans
546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
20340303. Groenten, gedroogd of gedehydreerd (met uitzondering van vriesdroog) | Vegetables, dried or dehydrated (except freeze-dried)
35670201. Distillatie ovens, houtskool en cola | Distillation ovens, charcoal and coke
51450204. Aardappelchips | Potato chips
57229903. Naaimachines | Sewing machines

Werken bij MARIE-JOSE TASSIGNON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-JOSE TASSIGNON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-JOSE TASSIGNON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-JOSE TASSIGNON. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

  • Technisch commercieel medewerker - binnendienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Na een grondige opleiding kan je perfect de klant onthalen en de nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en of diensten. Je taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen; Je bent verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers, lastenboeken ontleden; Je kan offertes opstellen op basis van bouwplannen.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SINT-HIERONYMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    PC Sint-Hiëronymus is een algemeen psychiatrisch centrum, gevestigd te Sint-Niklaas, met als verzorgingsgebied het Waasland en de regio Dendermonde. Het centrum bestaat uit een polikliniek, opname-afdelingen, dagcentra en een psychiatrisch verzorgingstehuis. Psychiatrisch centrum Sint-Hiëronymus wil een toegankelijk en herstelgericht centrum zijn voor (jong)volwassenen en ouderen met een psychische kwetsbaarheid. Herstelgerichte zorg is voor ons een partnerschap tussen alle betrokken actoren, zowel van binnen als buiten ons centrum. Zorgen op maat doen we samen. Momenteel zijn wij op zoek naar een kapper of kapster op zelfstandige basis voor 1 dag per week. Tarieven in onderling overleg overeen te komen.

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van MARIE-JOSE TASSIGNON in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-JOSE TASSIGNON in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-JOSE TASSIGNON. Laat een reactie achter voor MARIE-JOSE TASSIGNON. MARIE-JOSE TASSIGNON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-JOSE TASSIGNON. Leave a respond for MARIE-JOSE TASSIGNON. MARIE-JOSE TASSIGNON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-JOSE TASSIGNON op de google maps. Adres en contacten MARIE-JOSE TASSIGNON
Location of MARIE-JOSE TASSIGNON on the google maps. Address and contacts of MARIE-JOSE TASSIGNON

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-JOSE TASSIGNON MARIE-JOSE TASSIGNON: KLASSE DOORS | Trucaroul NV | IBP INTERCONTINENTAL BRUSSELS PROPERTIES | SOPHIE MATAGNE | Ryelandt Joseph BVBA

Other related companies as MARIE-JOSE TASSIGNON: KLASSE DOORS | Trucaroul NV | IBP INTERCONTINENTAL BRUSSELS PROPERTIES | SOPHIE MATAGNE | Ryelandt Joseph BVBA

MARIE-JOSE TASSIGNON is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-JOSE TASSIGNON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04401916503. Het bedrijf MARIE-JOSE TASSIGNON bevindt zich op het adres: WAPENHAGHESTRAAT 6; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oculistes..
De hoofdactiviteit van MARIE-JOSE TASSIGNON is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-JOSE TASSIGNON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-JOSE TASSIGNON, openstaande posities, locatie van MARIE-JOSE TASSIGNON op de kaart.

MARIE-JOSE TASSIGNON is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-JOSE TASSIGNON, company assigned to the tax number BE04401916503. The company MARIE-JOSE TASSIGNON is located at the address: WAPENHAGHESTRAAT 6; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oculistes..
The main activity of MARIE-JOSE TASSIGNON is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-JOSE TASSIGNON is not available. You also can look at reviews of MARIE-JOSE TASSIGNON, open positions, location of MARIE-JOSE TASSIGNON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-JOSE TASSIGNON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-JOSE TASSIGNON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-JOSE TASSIGNON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-JOSE TASSIGNON, employees, financial statistics.