DE ZONNEBLOEM

Contactgegevens DE ZONNEBLOEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ZONNEBLOEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ZONNEBLOEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT GYSBRECHTSSTRAAT 3; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15752639 (+32-15752639) 15752639 (+32-15752639)

Fax (fax): +32 (57) 179-40-27 +32 (57) 179-40-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ZONNEBLOEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ZONNEBLOEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ZONNEBLOEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ZONNEBLOEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ZONNEBLOEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ZONNEBLOEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ZONNEBLOEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ZONNEBLOEM
Products information DE ZONNEBLOEM

BTW identificatienummer (tax): BE07489898681
Ondernemingsnummer: 5492309570
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DE ZONNEBLOEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ZONNEBLOEM
(Get full report from official database of BE for DE ZONNEBLOEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ZONNEBLOEM
Addition kinds of activities for DE ZONNEBLOEM

7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
13890204. Pijptesten, olievelddienst | Pipe testing, oil field service
27960102. Platen en cilinders voor rotogravure printen | Plates and cylinders for rotogravure printing
32720600. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial
87219901. Facturatie en boekhouding service | Billing and bookkeeping service

Werken bij DE ZONNEBLOEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ZONNEBLOEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ZONNEBLOEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ZONNEBLOEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Bediende Boekhouding voor internationale KMO te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel)! (1284155) (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een internationale KMO in volle groei te Braine-l'Alleud (Eigenbrakel), zijn we momenteel op zoek naar een tweetalig Boekhoudkundig Bediende! Het betreft een voltijdse functie, 37u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Boekhoudkundig Bediende kom je terecht op de financiële afdeling. Onder de supervisie van de Chief Accountant voer je de volgende taken uit: - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z (opmaken en verzenden van facturen, opvolgen van betalingen, sturen van herinneringen en aanmaningen, …); - je staat in voor de opvolging van de wekelijkse en maandelijkse omzetcijfers, je zorgt voor de opmaak van een overzicht in Excel; - je zorgt voor de voorbereiding van de boekhouding, je zorgt voor de voorbereiding van de balansen; - je controleert en encodeert alle bankverrichtingen; - je bent verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en bereidt incassodossiers voor; - Verder voer je een aantal jobgerelateerde administratieve taken uit, zoals scannen, klassement, …

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP DC Westkust (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio WESTKUST (Westende-Middelkerke-Nieuwpoort-Oostduinkerke-Koksijde-Adinkerke-De Panne) zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van DE ZONNEBLOEM in sociale netwerken
Look for responds of DE ZONNEBLOEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ZONNEBLOEM. Laat een reactie achter voor DE ZONNEBLOEM. DE ZONNEBLOEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ZONNEBLOEM. Leave a respond for DE ZONNEBLOEM. DE ZONNEBLOEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ZONNEBLOEM op de google maps. Adres en contacten DE ZONNEBLOEM
Location of DE ZONNEBLOEM on the google maps. Address and contacts of DE ZONNEBLOEM

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ZONNEBLOEM DE ZONNEBLOEM: DAMBRE MAARTEN | Callewaert Filiep | ETIENNE RAES | UNIVERSAL TECHNOLOGIES SA | Punthoef (De):Bij Sabine

Other related companies as DE ZONNEBLOEM: DAMBRE MAARTEN | Callewaert Filiep | ETIENNE RAES | UNIVERSAL TECHNOLOGIES SA | Punthoef (De):Bij Sabine

DE ZONNEBLOEM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ZONNEBLOEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07489898681. Het bedrijf DE ZONNEBLOEM bevindt zich op het adres: ALBERT GYSBRECHTSSTRAAT 3; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 802,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in DE ZONNEBLOEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ZONNEBLOEM is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ZONNEBLOEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ZONNEBLOEM, openstaande posities, locatie van DE ZONNEBLOEM op de kaart.

DE ZONNEBLOEM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ZONNEBLOEM, company assigned to the tax number BE07489898681. The company DE ZONNEBLOEM is located at the address: ALBERT GYSBRECHTSSTRAAT 3; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 802,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bloemen and planten. Products created in DE ZONNEBLOEM were not found.
The main activity of DE ZONNEBLOEM is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ZONNEBLOEM is not available. You also can look at reviews of DE ZONNEBLOEM, open positions, location of DE ZONNEBLOEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ZONNEBLOEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ZONNEBLOEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ZONNEBLOEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ZONNEBLOEM, employees, financial statistics.