LUNGU CALIN

Contactgegevens LUNGU CALIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUNGU CALIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUNGU CALIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINENBERGSTRAAT 56; 1932; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27250494 (+32-27250494) 27250494 (+32-27250494)

Fax (fax): +32 (64) 793-26-40 +32 (64) 793-26-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUNGU CALIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUNGU CALIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUNGU CALIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUNGU CALIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUNGU CALIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUNGU CALIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUNGU CALIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUNGU CALIN
Products information LUNGU CALIN

BTW identificatienummer (tax): BE02898437500
Ondernemingsnummer: 6450042724
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUNGU CALIN
(Get full report from official database of BE for LUNGU CALIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUNGU CALIN
Addition kinds of activities for LUNGU CALIN

3274. Limoen | Lime
232901. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
27960102. Platen en cilinders voor rotogravure printen | Plates and cylinders for rotogravure printing
36950101. Computer software tape en schijven: leeg, stijf en floppy | Computer software tape and disks: blank, rigid, and floppy
38230504. Vloeistofconcentratie instrumenten, industrieel proces type | Liquid concentration instruments, industrial process type
51439900. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried
96519903. Licenties en vergunningen voor professionele beroepen, govt. | Licensing and permits for professional occupations, govt.

Werken bij LUNGU CALIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUNGU CALIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUNGU CALIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUNGU CALIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van LUNGU CALIN in sociale netwerken
Look for responds of LUNGU CALIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUNGU CALIN. Laat een reactie achter voor LUNGU CALIN. LUNGU CALIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUNGU CALIN. Leave a respond for LUNGU CALIN. LUNGU CALIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUNGU CALIN op de google maps. Adres en contacten LUNGU CALIN
Location of LUNGU CALIN on the google maps. Address and contacts of LUNGU CALIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUNGU CALIN LUNGU CALIN: MARIE DUVIVIER | FA. OSSELAER | Timmermans | THOMAS | APOTEEK SPOELE

Other related companies as LUNGU CALIN: MARIE DUVIVIER | FA. OSSELAER | Timmermans | THOMAS | APOTEEK SPOELE

LUNGU CALIN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUNGU CALIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02898437500. Het bedrijf LUNGU CALIN bevindt zich op het adres: KLEINENBERGSTRAAT 56; 1932; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van LUNGU CALIN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUNGU CALIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUNGU CALIN, openstaande posities, locatie van LUNGU CALIN op de kaart.

LUNGU CALIN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUNGU CALIN, company assigned to the tax number BE02898437500. The company LUNGU CALIN is located at the address: KLEINENBERGSTRAAT 56; 1932; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of LUNGU CALIN is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUNGU CALIN is not available. You also can look at reviews of LUNGU CALIN, open positions, location of LUNGU CALIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUNGU CALIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUNGU CALIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUNGU CALIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUNGU CALIN, employees, financial statistics.