FLBB INTERNATIONAL SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLBB INTERNATIONAL SPRL
Private companiesAgricultural Services • FLBB INTERNATIONAL SPRL

Contactgegevens FLBB INTERNATIONAL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBB INTERNATIONAL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBB INTERNATIONAL SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Des Sarts De Louvroy 20 6120 Ham-Sur-Heure-Nalinnes - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-21-73-78 32-71-21-73-78

Fax (fax): 32-71-21-44-56 32-71-21-44-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBB INTERNATIONAL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBB INTERNATIONAL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBB INTERNATIONAL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBB INTERNATIONAL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBB INTERNATIONAL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBB INTERNATIONAL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBB INTERNATIONAL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBB INTERNATIONAL SPRL
Products information FLBB INTERNATIONAL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLBB INTERNATIONAL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBB INTERNATIONAL SPRL
(Get full report from official database of BE for FLBB INTERNATIONAL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBB INTERNATIONAL SPRL
Addition kinds of activities for FLBB INTERNATIONAL SPRL

945104. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government
20419905. Meelmolens, granen (behalve rijst) | Flour mills, cereal (except rice)
39440309. Hobby kits en sets | Craft and hobby kits and sets
59949902. krantenkiosk | Newsstand
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care
82110306. Openbare special education school | Public special education school

Werken bij FLBB INTERNATIONAL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBB INTERNATIONAL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBB INTERNATIONAL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBB INTERNATIONAL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Teamleader (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van FLBB INTERNATIONAL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLBB INTERNATIONAL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBB INTERNATIONAL SPRL. Laat een reactie achter voor FLBB INTERNATIONAL SPRL. FLBB INTERNATIONAL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBB INTERNATIONAL SPRL. Leave a respond for FLBB INTERNATIONAL SPRL. FLBB INTERNATIONAL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBB INTERNATIONAL SPRL op de google maps. Adres en contacten FLBB INTERNATIONAL SPRL
Location of FLBB INTERNATIONAL SPRL on the google maps. Address and contacts of FLBB INTERNATIONAL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBB INTERNATIONAL SPRL FLBB INTERNATIONAL SPRL: COIFFURE IMAGE | FLANDRIA | HERMAN VAN DEN MAEGDENBERGH | JEAN VAN HOOFF | P. ISTASSE

Other related companies as FLBB INTERNATIONAL SPRL: COIFFURE IMAGE | FLANDRIA | HERMAN VAN DEN MAEGDENBERGH | JEAN VAN HOOFF | P. ISTASSE

FLBB INTERNATIONAL SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBB INTERNATIONAL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf FLBB INTERNATIONAL SPRL bevindt zich op het adres: R. Des Sarts De Louvroy 20 6120 Ham-Sur-Heure-Nalinnes - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLBB INTERNATIONAL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBB INTERNATIONAL SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBB INTERNATIONAL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBB INTERNATIONAL SPRL, openstaande posities, locatie van FLBB INTERNATIONAL SPRL op de kaart.

FLBB INTERNATIONAL SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBB INTERNATIONAL SPRL, company assigned to the tax number BE01487792968. The company FLBB INTERNATIONAL SPRL is located at the address: R. Des Sarts De Louvroy 20 6120 Ham-Sur-Heure-Nalinnes - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLBB INTERNATIONAL SPRL were not found.
The main activity of FLBB INTERNATIONAL SPRL is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBB INTERNATIONAL SPRL is not available. You also can look at reviews of FLBB INTERNATIONAL SPRL, open positions, location of FLBB INTERNATIONAL SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBB INTERNATIONAL SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBB INTERNATIONAL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBB INTERNATIONAL SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBB INTERNATIONAL SPRL, employees, financial statistics.