LIEVE VANHAVERBEKE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • LIEVE VANHAVERBEKE
Private companiesSocial Services • LIEVE VANHAVERBEKE

Contactgegevens LIEVE VANHAVERBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVE VANHAVERBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVE VANHAVERBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPRIETSTRAAT 7; 8850; ARDOOIE, België

Telefoon (phone): 51744502 (+32-51744502) 51744502 (+32-51744502)

Fax (fax): +32 (87) 693-98-11 +32 (87) 693-98-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVE VANHAVERBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVE VANHAVERBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVE VANHAVERBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVE VANHAVERBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVE VANHAVERBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVE VANHAVERBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVE VANHAVERBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVE VANHAVERBEKE
Products information LIEVE VANHAVERBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE07374816894
Ondernemingsnummer: 9548736572
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 847,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVE VANHAVERBEKE
(Get full report from official database of BE for LIEVE VANHAVERBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVE VANHAVERBEKE
Addition kinds of activities for LIEVE VANHAVERBEKE

341200. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
26729902. Doek gevoerd papier: gemaakt van gekochte papier | Cloth lined paper: made from purchased paper
28420400. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
33640202. Zink en zink-base legering sterven gietstukken | Zinc and zinc-base alloy die-castings
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
51720202. Diesel brandstof | Diesel fuel
62829901. Futures adviesdienst | Futures advisory service

Werken bij LIEVE VANHAVERBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVE VANHAVERBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVE VANHAVERBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVE VANHAVERBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van LIEVE VANHAVERBEKE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVE VANHAVERBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVE VANHAVERBEKE. Laat een reactie achter voor LIEVE VANHAVERBEKE. LIEVE VANHAVERBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVE VANHAVERBEKE. Leave a respond for LIEVE VANHAVERBEKE. LIEVE VANHAVERBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVE VANHAVERBEKE op de google maps. Adres en contacten LIEVE VANHAVERBEKE
Location of LIEVE VANHAVERBEKE on the google maps. Address and contacts of LIEVE VANHAVERBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVE VANHAVERBEKE LIEVE VANHAVERBEKE: COIFFURE PIERRE | ROGER COLLIN | TRY A. | LES ATELIERS DE L'ART DU TEMPS | MICHEL GERD

Other related companies as LIEVE VANHAVERBEKE: COIFFURE PIERRE | ROGER COLLIN | TRY A. | LES ATELIERS DE L'ART DU TEMPS | MICHEL GERD

LIEVE VANHAVERBEKE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVE VANHAVERBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07374816894. Het bedrijf LIEVE VANHAVERBEKE bevindt zich op het adres: SPRIETSTRAAT 7; 8850; ARDOOIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 847,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van LIEVE VANHAVERBEKE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVE VANHAVERBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVE VANHAVERBEKE, openstaande posities, locatie van LIEVE VANHAVERBEKE op de kaart.

LIEVE VANHAVERBEKE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVE VANHAVERBEKE, company assigned to the tax number BE07374816894. The company LIEVE VANHAVERBEKE is located at the address: SPRIETSTRAAT 7; 8850; ARDOOIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 847,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of LIEVE VANHAVERBEKE is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVE VANHAVERBEKE is not available. You also can look at reviews of LIEVE VANHAVERBEKE, open positions, location of LIEVE VANHAVERBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVE VANHAVERBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVE VANHAVERBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVE VANHAVERBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVE VANHAVERBEKE, employees, financial statistics.