LAURENCE DIERCKXSENS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • LAURENCE DIERCKXSENS
Private companiesLegal Services • LAURENCE DIERCKXSENS

Contactgegevens LAURENCE DIERCKXSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAURENCE DIERCKXSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAURENCE DIERCKXSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOERINGENSTRAAT 36; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92230561 (+32-92230561) 92230561 (+32-92230561)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAURENCE DIERCKXSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAURENCE DIERCKXSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAURENCE DIERCKXSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAURENCE DIERCKXSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAURENCE DIERCKXSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAURENCE DIERCKXSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAURENCE DIERCKXSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAURENCE DIERCKXSENS
Products information LAURENCE DIERCKXSENS

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Sp茅cialisation: Dermatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAURENCE DIERCKXSENS
(Get full report from official database of BE for LAURENCE DIERCKXSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAURENCE DIERCKXSENS
Addition kinds of activities for LAURENCE DIERCKXSENS

735909. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
07119900. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
13899900. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
28220102. Butadieen-acrylonitril, nitrilrubber, nbr | Butadiene-acrylonitrile, nitrile rubbers, nbr
34460102. Bannisters, gemaakt van metalen pijp | Bannisters, made from metal pipe
36440104. Schakelbakken, elektrisch | Switch boxes, electric
50910600. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen

Werken bij LAURENCE DIERCKXSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAURENCE DIERCKXSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAURENCE DIERCKXSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAURENCE DIERCKXSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van LAURENCE DIERCKXSENS in sociale netwerken
Look for responds of LAURENCE DIERCKXSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAURENCE DIERCKXSENS. Laat een reactie achter voor LAURENCE DIERCKXSENS. LAURENCE DIERCKXSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAURENCE DIERCKXSENS. Leave a respond for LAURENCE DIERCKXSENS. LAURENCE DIERCKXSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAURENCE DIERCKXSENS op de google maps. Adres en contacten LAURENCE DIERCKXSENS
Location of LAURENCE DIERCKXSENS on the google maps. Address and contacts of LAURENCE DIERCKXSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LAURENCE DIERCKXSENS LAURENCE DIERCKXSENS: LIMBURGSE ASFALTDICHTINGSWERKEN NV | COIFFURE RUDY | K. ROELANT | Dejongh Electrics BVBA | V. NEUPREZ

Other related companies as LAURENCE DIERCKXSENS: LIMBURGSE ASFALTDICHTINGSWERKEN NV | COIFFURE RUDY | K. ROELANT | Dejongh Electrics BVBA | V. NEUPREZ

LAURENCE DIERCKXSENS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAURENCE DIERCKXSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf LAURENCE DIERCKXSENS bevindt zich op het adres: WOERINGENSTRAAT 36; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Dermatologues..
De hoofdactiviteit van LAURENCE DIERCKXSENS is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAURENCE DIERCKXSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAURENCE DIERCKXSENS, openstaande posities, locatie van LAURENCE DIERCKXSENS op de kaart.

LAURENCE DIERCKXSENS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAURENCE DIERCKXSENS, company assigned to the tax number BE09994506835. The company LAURENCE DIERCKXSENS is located at the address: WOERINGENSTRAAT 36; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Dermatologues..
The main activity of LAURENCE DIERCKXSENS is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LAURENCE DIERCKXSENS is not available. You also can look at reviews of LAURENCE DIERCKXSENS, open positions, location of LAURENCE DIERCKXSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAURENCE DIERCKXSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAURENCE DIERCKXSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAURENCE DIERCKXSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAURENCE DIERCKXSENS, employees, financial statistics.