FLSTANDING CLOTHES SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FLSTANDING CLOTHES SA
Private companiesMetal Mining • FLSTANDING CLOTHES SA

Contactgegevens FLSTANDING CLOTHES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSTANDING CLOTHES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSTANDING CLOTHES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Des Allies 16-18 7080 Frameries - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-66-83-91 32-65-66-83-91

Fax (fax): 32-65-66-13-34 32-65-66-13-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSTANDING CLOTHES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSTANDING CLOTHES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSTANDING CLOTHES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSTANDING CLOTHES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSTANDING CLOTHES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSTANDING CLOTHES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSTANDING CLOTHES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSTANDING CLOTHES SA
Products information FLSTANDING CLOTHES SA

BTW identificatienummer (tax): BE07957092285
Ondernemingsnummer: 7046051025
Hoofdstad (capital): 512,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 476,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLSTANDING CLOTHES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSTANDING CLOTHES SA
(Get full report from official database of BE for FLSTANDING CLOTHES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSTANDING CLOTHES SA
Addition kinds of activities for FLSTANDING CLOTHES SA

173104. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
23950304. Kant, uitgebrand: voor de handel | Lace, burnt-out: for the trade
30520300. Rubber belting | Rubber belting
37929909. Truck campers (slide-in) | Truck campers (slide-in)
48419906. Abonnement televisie diensten | Subscription television services
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated
59410501. Huidduiken, scuba-uitrusting en benodigdheden | Skin diving, scuba equipment and supplies
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services

Werken bij FLSTANDING CLOTHES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSTANDING CLOTHES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSTANDING CLOTHES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSTANDING CLOTHES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Field service engineer (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van betaalautomaten, in Duffel, regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Field service engineer.  Je zal als technieker voornamelijk instaan voor:  De installatie van betaalautomaten  Het onderhoud van betaalautomaten

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van FLSTANDING CLOTHES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSTANDING CLOTHES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSTANDING CLOTHES SA. Laat een reactie achter voor FLSTANDING CLOTHES SA. FLSTANDING CLOTHES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSTANDING CLOTHES SA. Leave a respond for FLSTANDING CLOTHES SA. FLSTANDING CLOTHES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSTANDING CLOTHES SA op de google maps. Adres en contacten FLSTANDING CLOTHES SA
Location of FLSTANDING CLOTHES SA on the google maps. Address and contacts of FLSTANDING CLOTHES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSTANDING CLOTHES SA FLSTANDING CLOTHES SA: VITA CANCRO | RESTAURANT LA PETITE RUE | VAN RYSSEGEM B | Telstar | CARLOS DEPETTER

Other related companies as FLSTANDING CLOTHES SA: VITA CANCRO | RESTAURANT LA PETITE RUE | VAN RYSSEGEM B | Telstar | CARLOS DEPETTER

FLSTANDING CLOTHES SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSTANDING CLOTHES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07957092285. Het bedrijf FLSTANDING CLOTHES SA bevindt zich op het adres: R. Des Allies 16-18 7080 Frameries - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 512,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 476,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLSTANDING CLOTHES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSTANDING CLOTHES SA is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSTANDING CLOTHES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSTANDING CLOTHES SA, openstaande posities, locatie van FLSTANDING CLOTHES SA op de kaart.

FLSTANDING CLOTHES SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSTANDING CLOTHES SA, company assigned to the tax number BE07957092285. The company FLSTANDING CLOTHES SA is located at the address: R. Des Allies 16-18 7080 Frameries - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 512,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 476,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLSTANDING CLOTHES SA were not found.
The main activity of FLSTANDING CLOTHES SA is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSTANDING CLOTHES SA is not available. You also can look at reviews of FLSTANDING CLOTHES SA, open positions, location of FLSTANDING CLOTHES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSTANDING CLOTHES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSTANDING CLOTHES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSTANDING CLOTHES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSTANDING CLOTHES SA, employees, financial statistics.