CATTLEYA BLOEMSIERKUNST

Contactgegevens CATTLEYA BLOEMSIERKUNST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATTLEYA BLOEMSIERKUNST: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATTLEYA BLOEMSIERKUNST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP BEERSE 59 B 1; 2330; MERKSPLAS, België

Telefoon (phone): 14634516 (+32-14634516) 14634516 (+32-14634516)

Fax (fax): +32 (15) 826-25-28 +32 (15) 826-25-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATTLEYA BLOEMSIERKUNST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATTLEYA BLOEMSIERKUNST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATTLEYA BLOEMSIERKUNST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATTLEYA BLOEMSIERKUNST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATTLEYA BLOEMSIERKUNST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATTLEYA BLOEMSIERKUNST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATTLEYA BLOEMSIERKUNST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATTLEYA BLOEMSIERKUNST
Products information CATTLEYA BLOEMSIERKUNST

BTW identificatienummer (tax): BE01145843505
Ondernemingsnummer: 8383361816
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

levering-huis, kransen, bloemstukken, grafwerk, plantenschalen, planten, bloemen.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATTLEYA BLOEMSIERKUNST
(Get full report from official database of BE for CATTLEYA BLOEMSIERKUNST)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATTLEYA BLOEMSIERKUNST
Addition kinds of activities for CATTLEYA BLOEMSIERKUNST

364499. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen, niet inbegrepen | Noncurrent-carrying wiring devices, nec
832205. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
13899905. Gasvelddiensten, nec | Gas field services, nec
22619902. Refinishing katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Refinishing cotton broadwoven cloth, for the trade
24369901. Panelen, zaaghout multiplex | Panels, softwood plywood
25429904. Schappen, kantoor en winkel, behalve hout | Shelving, office and store, except wood
27960202. Photoengraving platen, linecuts of halftones | Photoengraving plates, linecuts or halftones
51360203. Ondergoed, mannen en jongens ' | Underwear, men's and boys'
95110103. Milieukwaliteit en controlebureau, overheid | Environmental quality and control agency, government

Werken bij CATTLEYA BLOEMSIERKUNST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATTLEYA BLOEMSIERKUNST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATTLEYA BLOEMSIERKUNST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATTLEYA BLOEMSIERKUNST. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

Zoek naar antwoorden van CATTLEYA BLOEMSIERKUNST in sociale netwerken
Look for responds of CATTLEYA BLOEMSIERKUNST in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATTLEYA BLOEMSIERKUNST. Laat een reactie achter voor CATTLEYA BLOEMSIERKUNST. CATTLEYA BLOEMSIERKUNST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATTLEYA BLOEMSIERKUNST. Leave a respond for CATTLEYA BLOEMSIERKUNST. CATTLEYA BLOEMSIERKUNST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATTLEYA BLOEMSIERKUNST op de google maps. Adres en contacten CATTLEYA BLOEMSIERKUNST
Location of CATTLEYA BLOEMSIERKUNST on the google maps. Address and contacts of CATTLEYA BLOEMSIERKUNST

Andere gerelateerde bedrijven als come CATTLEYA BLOEMSIERKUNST CATTLEYA BLOEMSIERKUNST: Vandelanotte P | GARAGE RABIJNS | DANNY FERIJN | GARAGE DEGUEE | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as CATTLEYA BLOEMSIERKUNST: Vandelanotte P | GARAGE RABIJNS | DANNY FERIJN | GARAGE DEGUEE | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

CATTLEYA BLOEMSIERKUNST is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATTLEYA BLOEMSIERKUNST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01145843505. Het bedrijf CATTLEYA BLOEMSIERKUNST bevindt zich op het adres: STEENWEG OP BEERSE 59 B 1; 2330; MERKSPLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 378,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Lijst met producten zijn levering-huis, kransen, bloemstukken, grafwerk, plantenschalen, planten, bloemen..
De hoofdactiviteit van CATTLEYA BLOEMSIERKUNST is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATTLEYA BLOEMSIERKUNST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATTLEYA BLOEMSIERKUNST, openstaande posities, locatie van CATTLEYA BLOEMSIERKUNST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CATTLEYA BLOEMSIERKUNST is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATTLEYA BLOEMSIERKUNST, company assigned to the tax number BE01145843505. The company CATTLEYA BLOEMSIERKUNST is located at the address: STEENWEG OP BEERSE 59 B 1; 2330; MERKSPLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 378,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. List of products are levering-huis, kransen, bloemstukken, grafwerk, plantenschalen, planten, bloemen..
The main activity of CATTLEYA BLOEMSIERKUNST is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CATTLEYA BLOEMSIERKUNST is not available. You also can look at reviews of CATTLEYA BLOEMSIERKUNST, open positions, location of CATTLEYA BLOEMSIERKUNST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATTLEYA BLOEMSIERKUNST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATTLEYA BLOEMSIERKUNST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATTLEYA BLOEMSIERKUNST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATTLEYA BLOEMSIERKUNST, employees, financial statistics.