ISABELLE JAMIN

Contactgegevens ISABELLE JAMIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ISABELLE JAMIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ISABELLE JAMIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES ORMES 33; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43881209 (+32-43881209) 43881209 (+32-43881209)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ISABELLE JAMIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ISABELLE JAMIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ISABELLE JAMIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ISABELLE JAMIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ISABELLE JAMIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ISABELLE JAMIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ISABELLE JAMIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ISABELLE JAMIN
Products information ISABELLE JAMIN

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: Cardiologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ISABELLE JAMIN
(Get full report from official database of BE for ISABELLE JAMIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ISABELLE JAMIN
Addition kinds of activities for ISABELLE JAMIN

021402. Schapen | Sheep
506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
20879901. Bitters (smaakconcentraten) | Bitters (flavoring concentrates)
23899902. Armbanden, elastisch | Arm bands, elastic
27820000. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
39110109. Rozenkransen of andere kleine religieuze artikelen, edelmetaal | Rosaries or other small religious articles, precious metal
55310102. Automotive accessoires | Automotive accessories
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture

Werken bij ISABELLE JAMIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ISABELLE JAMIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ISABELLE JAMIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ISABELLE JAMIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

  • Monteur (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -mechanische samenbouw van installaties -aansluitingen hydrauliek -aansluitingen pneumatiek -instrumentatie plaatsen en installatie bekabelen -testen van elk onderdeel voor verzending -corrigeren van punten voor verzending -demonteren en klaarzetten voor transport

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van ISABELLE JAMIN in sociale netwerken
Look for responds of ISABELLE JAMIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ISABELLE JAMIN. Laat een reactie achter voor ISABELLE JAMIN. ISABELLE JAMIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ISABELLE JAMIN. Leave a respond for ISABELLE JAMIN. ISABELLE JAMIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ISABELLE JAMIN op de google maps. Adres en contacten ISABELLE JAMIN
Location of ISABELLE JAMIN on the google maps. Address and contacts of ISABELLE JAMIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ISABELLE JAMIN ISABELLE JAMIN: Ingenium NV | HUIS SELECTA | JEAN RACZ | BATI-RENOV | KARVO

Other related companies as ISABELLE JAMIN: Ingenium NV | HUIS SELECTA | JEAN RACZ | BATI-RENOV | KARVO

ISABELLE JAMIN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ISABELLE JAMIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf ISABELLE JAMIN bevindt zich op het adres: AVENUE DES ORMES 33; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Cardiologues..
De hoofdactiviteit van ISABELLE JAMIN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ISABELLE JAMIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ISABELLE JAMIN, openstaande posities, locatie van ISABELLE JAMIN op de kaart.

ISABELLE JAMIN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ISABELLE JAMIN, company assigned to the tax number BE07985931396. The company ISABELLE JAMIN is located at the address: AVENUE DES ORMES 33; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Cardiologues..
The main activity of ISABELLE JAMIN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ISABELLE JAMIN is not available. You also can look at reviews of ISABELLE JAMIN, open positions, location of ISABELLE JAMIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ISABELLE JAMIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ISABELLE JAMIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ISABELLE JAMIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ISABELLE JAMIN, employees, financial statistics.