HENDRIK VAN KETS

Contactgegevens HENDRIK VAN KETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRIK VAN KETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRIK VAN KETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ERNEST SOLVYNSDREEF 22; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92824537 (+32-92824537) 92824537 (+32-92824537)

Fax (fax): +32 (84) 806-38-18 +32 (84) 806-38-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRIK VAN KETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRIK VAN KETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRIK VAN KETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRIK VAN KETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRIK VAN KETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRIK VAN KETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRIK VAN KETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRIK VAN KETS
Products information HENDRIK VAN KETS

BTW identificatienummer (tax): BE04340393066
Ondernemingsnummer: 5134429931
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sp茅cialisation: Gyn茅cologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRIK VAN KETS
(Get full report from official database of BE for HENDRIK VAN KETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRIK VAN KETS
Addition kinds of activities for HENDRIK VAN KETS

769918. Algemene huishoudelijke reparatiediensten | General household repair services
37990302. Auto's, off-highway: elektrisch | Cars, off-highway: electric
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
82110101. Katholieke gecombineerde elementaire en middelbare school | Catholic combined elementary and secondary school
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij HENDRIK VAN KETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRIK VAN KETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRIK VAN KETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRIK VAN KETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker - monteur (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende van onze klanten, in en rond Mechelen, zijn we op zoek naar goede Techniekers. De functie algemeen: - Onderhoud en depannages bij de klant (particulier) - Inregelen, parametrering en verslaggeving van de installaties - Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van de bedrijven Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van het bedrijf - Telefonsich contact en contact in de winkel met klanten over technische issues - Repareren en onderhouden - Registreren van werkorders, verbruik van materialen, opmaak van offertes en facturatie van werkorders - Opvolgen van ophalingen en leveringen van herstelde toestellen en/of reservetoestellen bij klanten - Technisch commercieel een reparatie of een nieuw toestel kunnen uitleggen

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van HENDRIK VAN KETS in sociale netwerken
Look for responds of HENDRIK VAN KETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRIK VAN KETS. Laat een reactie achter voor HENDRIK VAN KETS. HENDRIK VAN KETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRIK VAN KETS. Leave a respond for HENDRIK VAN KETS. HENDRIK VAN KETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRIK VAN KETS op de google maps. Adres en contacten HENDRIK VAN KETS
Location of HENDRIK VAN KETS on the google maps. Address and contacts of HENDRIK VAN KETS

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRIK VAN KETS HENDRIK VAN KETS: CROUGHS J.P. | MICRO-PAK 2000-L'INFORMATIQUE ET LE SERVICE EN PLUS | THIERRY ROBERFROID | R. GEMBLOUX SPORTS | WINDEY-VAN LANDEGHEM BOB & CO NV

Other related companies as HENDRIK VAN KETS: CROUGHS J.P. | MICRO-PAK 2000-L'INFORMATIQUE ET LE SERVICE EN PLUS | THIERRY ROBERFROID | R. GEMBLOUX SPORTS | WINDEY-VAN LANDEGHEM BOB & CO NV

HENDRIK VAN KETS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRIK VAN KETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04340393066. Het bedrijf HENDRIK VAN KETS bevindt zich op het adres: ERNEST SOLVYNSDREEF 22; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
De hoofdactiviteit van HENDRIK VAN KETS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRIK VAN KETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRIK VAN KETS, openstaande posities, locatie van HENDRIK VAN KETS op de kaart.

HENDRIK VAN KETS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENDRIK VAN KETS, company assigned to the tax number BE04340393066. The company HENDRIK VAN KETS is located at the address: ERNEST SOLVYNSDREEF 22; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Gyn茅cologues..
The main activity of HENDRIK VAN KETS is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRIK VAN KETS is not available. You also can look at reviews of HENDRIK VAN KETS, open positions, location of HENDRIK VAN KETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRIK VAN KETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRIK VAN KETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRIK VAN KETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRIK VAN KETS, employees, financial statistics.