GIELEN J

Contactgegevens GIELEN J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIELEN J: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIELEN J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HER VAN BRABANTLEI 43; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38276339 (+32-38276339) 38276339 (+32-38276339)

Fax (fax): +32 (64) 738-13-82 +32 (64) 738-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIELEN J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIELEN J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIELEN J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIELEN J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIELEN J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIELEN J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIELEN J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIELEN J
Products information GIELEN J

BTW identificatienummer (tax): BE08550903320
Ondernemingsnummer: 6692840576
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Sp茅cialisation: Orthop茅distes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIELEN J
(Get full report from official database of BE for GIELEN J)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIELEN J
Addition kinds of activities for GIELEN J

17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
35650201. Zak open, vullen en sluiten machines | Bag opening, filling, and closing machines
38250309. Galvanometers | Galvanometers
38610109. Filmfilm | Motion picture film
51420202. Vleespastei, bevroren | Meat pies, frozen
55610101. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks
86419903. Milieubeschermingsorganisatie | Environmental protection organization

Werken bij GIELEN J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIELEN J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIELEN J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIELEN J. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • GEMOTIVEERDE REACH-HEFTRUCKCHAUFFEUR GEZOCHT | WESTERLO | VOLTIJDS (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar ervaren heftruck-reachtruckchauffeurs. Je zal instaan voor: Bedienen hef en/of reachtruck stockeren van goederen Netheid van het magazijn

  • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Vaste Job

    De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van GIELEN J in sociale netwerken
Look for responds of GIELEN J in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIELEN J. Laat een reactie achter voor GIELEN J. GIELEN J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIELEN J. Leave a respond for GIELEN J. GIELEN J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIELEN J op de google maps. Adres en contacten GIELEN J
Location of GIELEN J on the google maps. Address and contacts of GIELEN J

Andere gerelateerde bedrijven als come GIELEN J GIELEN J: TRANSPORT DECAT BVBA | DELHAIZE | AMELOOT & PARTNERS | PASCAL MALUMGRE | Oud Werchter

Other related companies as GIELEN J: TRANSPORT DECAT BVBA | DELHAIZE | AMELOOT & PARTNERS | PASCAL MALUMGRE | Oud Werchter

GIELEN J is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIELEN J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550903320. Het bedrijf GIELEN J bevindt zich op het adres: HER VAN BRABANTLEI 43; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Orthop茅distes..
De hoofdactiviteit van GIELEN J is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIELEN J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIELEN J, openstaande posities, locatie van GIELEN J op de kaart.

GIELEN J is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIELEN J, company assigned to the tax number BE08550903320. The company GIELEN J is located at the address: HER VAN BRABANTLEI 43; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Orthop茅distes..
The main activity of GIELEN J is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GIELEN J is not available. You also can look at reviews of GIELEN J, open positions, location of GIELEN J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIELEN J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIELEN J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIELEN J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIELEN J, employees, financial statistics.