G. SOMERS

Contactgegevens G. SOMERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G. SOMERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

G. SOMERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GESTELSEBAAN 67; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33832618 (+32-33832618) 33832618 (+32-33832618)

Fax (fax): +32 (86) 344-97-71 +32 (86) 344-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G. SOMERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G. SOMERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G. SOMERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G. SOMERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G. SOMERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G. SOMERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G. SOMERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G. SOMERS
Products information G. SOMERS

BTW identificatienummer (tax): BE03062683105
Ondernemingsnummer: 4054473876
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, Psychologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G. SOMERS
(Get full report from official database of BE for G. SOMERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor G. SOMERS
Addition kinds of activities for G. SOMERS

222105. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
20410109. Haver bloem | Oat flour
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical

Werken bij G. SOMERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G. SOMERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G. SOMERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G. SOMERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Mobiele kraanmachinist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van G. SOMERS in sociale netwerken
Look for responds of G. SOMERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor G. SOMERS. Laat een reactie achter voor G. SOMERS. G. SOMERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G. SOMERS. Leave a respond for G. SOMERS. G. SOMERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G. SOMERS op de google maps. Adres en contacten G. SOMERS
Location of G. SOMERS on the google maps. Address and contacts of G. SOMERS

Andere gerelateerde bedrijven als come G. SOMERS G. SOMERS: SPIT | BM Neon BVBA | CLEAN-EMBOURG | Co-Link | MERCURI INTERNATIONAL

Other related companies as G. SOMERS: SPIT | BM Neon BVBA | CLEAN-EMBOURG | Co-Link | MERCURI INTERNATIONAL

G. SOMERS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G. SOMERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03062683105. Het bedrijf G. SOMERS bevindt zich op het adres: GESTELSEBAAN 67; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 455,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, Psychologues..
De hoofdactiviteit van G. SOMERS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G. SOMERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G. SOMERS, openstaande posities, locatie van G. SOMERS op de kaart.

G. SOMERS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is G. SOMERS, company assigned to the tax number BE03062683105. The company G. SOMERS is located at the address: GESTELSEBAAN 67; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 455,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychoth茅rapeutes, Psychologues..
The main activity of G. SOMERS is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of G. SOMERS is not available. You also can look at reviews of G. SOMERS, open positions, location of G. SOMERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G. SOMERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G. SOMERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G. SOMERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G. SOMERS, employees, financial statistics.