FRANK VAN AERDE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FRANK VAN AERDE
Private companiesTobacco Products • FRANK VAN AERDE

Contactgegevens FRANK VAN AERDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANK VAN AERDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANK VAN AERDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 194BB; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32163802 32163802

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANK VAN AERDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANK VAN AERDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANK VAN AERDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANK VAN AERDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANK VAN AERDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANK VAN AERDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANK VAN AERDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANK VAN AERDE
Products information FRANK VAN AERDE

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sp茅cialisation: Oculistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANK VAN AERDE
(Get full report from official database of BE for FRANK VAN AERDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANK VAN AERDE
Addition kinds of activities for FRANK VAN AERDE

25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
25420202. Kasten: show, display of opslag: behalve hout | Cabinets: show, display, or storage: except wood
27960200. Gravure platen diensten | Engraving platemaking services
28650317. nitroaniline | Nitroaniline
35679909. Lacquering, Japanovens | Lacquering, japanning ovens
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal
37929906. Tent-type camping aanhangwagens | Tent-type camping trailers

Werken bij FRANK VAN AERDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANK VAN AERDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANK VAN AERDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANK VAN AERDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • (hulp)kok (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BARLEY'S

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

Zoek naar antwoorden van FRANK VAN AERDE in sociale netwerken
Look for responds of FRANK VAN AERDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANK VAN AERDE. Laat een reactie achter voor FRANK VAN AERDE. FRANK VAN AERDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANK VAN AERDE. Leave a respond for FRANK VAN AERDE. FRANK VAN AERDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANK VAN AERDE op de google maps. Adres en contacten FRANK VAN AERDE
Location of FRANK VAN AERDE on the google maps. Address and contacts of FRANK VAN AERDE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANK VAN AERDE FRANK VAN AERDE: Tennis Club Les Lorrains | JACQUES MAROY | Magic Decor | Torfs S | THERMAD-BRINK

Other related companies as FRANK VAN AERDE: Tennis Club Les Lorrains | JACQUES MAROY | Magic Decor | Torfs S | THERMAD-BRINK

FRANK VAN AERDE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANK VAN AERDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf FRANK VAN AERDE bevindt zich op het adres: JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 194BB; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oculistes..
De hoofdactiviteit van FRANK VAN AERDE is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANK VAN AERDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANK VAN AERDE, openstaande posities, locatie van FRANK VAN AERDE op de kaart.

FRANK VAN AERDE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANK VAN AERDE, company assigned to the tax number BE07449798583. The company FRANK VAN AERDE is located at the address: JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 194BB; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oculistes..
The main activity of FRANK VAN AERDE is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANK VAN AERDE is not available. You also can look at reviews of FRANK VAN AERDE, open positions, location of FRANK VAN AERDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANK VAN AERDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANK VAN AERDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANK VAN AERDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANK VAN AERDE, employees, financial statistics.