BLOEMEN MARIS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BLOEMEN MARIS
Private companiesReal Estate • BLOEMEN MARIS

Contactgegevens BLOEMEN MARIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMEN MARIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMEN MARIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOTSTRAAT 203; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11574722 (+32-11574722) 11574722 (+32-11574722)

Fax (fax): +32 (60) 485-47-63 +32 (60) 485-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMEN MARIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMEN MARIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMEN MARIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMEN MARIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMEN MARIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMEN MARIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMEN MARIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMEN MARIS
Products information BLOEMEN MARIS

BTW identificatienummer (tax): BE07147674560
Ondernemingsnummer: 1724548339
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 873,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

sproeistoffen, potgrond, potterie, tuingereedschap, vaste planten, zaden, dierenvoeding, meststoffen, planten.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMEN MARIS
(Get full report from official database of BE for BLOEMEN MARIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMEN MARIS
Addition kinds of activities for BLOEMEN MARIS

0211. Rundvee veevoederjes | Beef cattle feedlots
205399. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
22110202. Kledingstof, katoen | Dress fabrics, cotton
22980303. Vislijnen, netten, seines: gemaakt in touw of touwmolen | Fishing lines, nets, seines: made in cordage or twine mills
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
38229902. Controles, combinatielimiet en ventilator | Controls, combination limit and fan
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies
51999909. Houtskool | Charcoal

Werken bij BLOEMEN MARIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMEN MARIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMEN MARIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMEN MARIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van BLOEMEN MARIS in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMEN MARIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMEN MARIS. Laat een reactie achter voor BLOEMEN MARIS. BLOEMEN MARIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMEN MARIS. Leave a respond for BLOEMEN MARIS. BLOEMEN MARIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMEN MARIS op de google maps. Adres en contacten BLOEMEN MARIS
Location of BLOEMEN MARIS on the google maps. Address and contacts of BLOEMEN MARIS

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMEN MARIS BLOEMEN MARIS: Preud'homme | De Caluwe D | SERGE SCHOTTE | RIVER | Calico House

Other related companies as BLOEMEN MARIS: Preud'homme | De Caluwe D | SERGE SCHOTTE | RIVER | Calico House

BLOEMEN MARIS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMEN MARIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07147674560. Het bedrijf BLOEMEN MARIS bevindt zich op het adres: SCHOOTSTRAAT 203; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 873,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Lijst met producten zijn sproeistoffen, potgrond, potterie, tuingereedschap, vaste planten, zaden, dierenvoeding, meststoffen, planten..
De hoofdactiviteit van BLOEMEN MARIS is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMEN MARIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMEN MARIS, openstaande posities, locatie van BLOEMEN MARIS op de kaart.

BLOEMEN MARIS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOEMEN MARIS, company assigned to the tax number BE07147674560. The company BLOEMEN MARIS is located at the address: SCHOOTSTRAAT 203; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 873,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. List of products are sproeistoffen, potgrond, potterie, tuingereedschap, vaste planten, zaden, dierenvoeding, meststoffen, planten..
The main activity of BLOEMEN MARIS is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMEN MARIS is not available. You also can look at reviews of BLOEMEN MARIS, open positions, location of BLOEMEN MARIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMEN MARIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMEN MARIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMEN MARIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMEN MARIS, employees, financial statistics.