EVANGELOS ALPANAKIS

Contactgegevens EVANGELOS ALPANAKIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVANGELOS ALPANAKIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVANGELOS ALPANAKIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TONGRES 162; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42260559 (+32-42260559) 42260559 (+32-42260559)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVANGELOS ALPANAKIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVANGELOS ALPANAKIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVANGELOS ALPANAKIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVANGELOS ALPANAKIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVANGELOS ALPANAKIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVANGELOS ALPANAKIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVANGELOS ALPANAKIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVANGELOS ALPANAKIS
Products information EVANGELOS ALPANAKIS

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVANGELOS ALPANAKIS
(Get full report from official database of BE for EVANGELOS ALPANAKIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVANGELOS ALPANAKIS
Addition kinds of activities for EVANGELOS ALPANAKIS

289102. lijmen | Adhesives
07820210. Turf installatie diensten, behalve kunstmatige | Turf installation services, except artificial
20529905. koekjes | Cookies
35770101. Plotters, computer | Plotters, computer
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
38249904. stappentellers | Pedometers
39990110. Vibrators, elektrisch: ontworpen voor kapper en schoonheidswinkels | Vibrators, electric: designed for barber and beauty shops
51690504. Wassen, behalve aardolie | Waxes, except petroleum
51910300. Zaden en bollen | Seeds and bulbs
73891703. Log en timmerman | Log and lumber broker

Werken bij EVANGELOS ALPANAKIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVANGELOS ALPANAKIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVANGELOS ALPANAKIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVANGELOS ALPANAKIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNMEDEWERKER SEPTEMBER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: MALU NV

    Type: Studentenjob

    Je staat samen met je collega's in voor het laden en lossen van containers (bulk goederen) en vrachtwagens. Alsook het palletiseren van de goederen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 8u tot 17u. Geen weekendwerk.

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van EVANGELOS ALPANAKIS in sociale netwerken
Look for responds of EVANGELOS ALPANAKIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVANGELOS ALPANAKIS. Laat een reactie achter voor EVANGELOS ALPANAKIS. EVANGELOS ALPANAKIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVANGELOS ALPANAKIS. Leave a respond for EVANGELOS ALPANAKIS. EVANGELOS ALPANAKIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVANGELOS ALPANAKIS op de google maps. Adres en contacten EVANGELOS ALPANAKIS
Location of EVANGELOS ALPANAKIS on the google maps. Address and contacts of EVANGELOS ALPANAKIS

Andere gerelateerde bedrijven als come EVANGELOS ALPANAKIS EVANGELOS ALPANAKIS: Linea | SINT-AMANDUS PSYHCIATRISCH CENTRUM | V.V.V. MALLE | PIERRE PINSON | Kegels Verzekeringen & Beleggingen NV

Other related companies as EVANGELOS ALPANAKIS: Linea | SINT-AMANDUS PSYHCIATRISCH CENTRUM | V.V.V. MALLE | PIERRE PINSON | Kegels Verzekeringen & Beleggingen NV

EVANGELOS ALPANAKIS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVANGELOS ALPANAKIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf EVANGELOS ALPANAKIS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TONGRES 162; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van EVANGELOS ALPANAKIS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVANGELOS ALPANAKIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVANGELOS ALPANAKIS, openstaande posities, locatie van EVANGELOS ALPANAKIS op de kaart.

EVANGELOS ALPANAKIS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVANGELOS ALPANAKIS, company assigned to the tax number BE02959411621. The company EVANGELOS ALPANAKIS is located at the address: CHAUSS?E DE TONGRES 162; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of EVANGELOS ALPANAKIS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EVANGELOS ALPANAKIS is not available. You also can look at reviews of EVANGELOS ALPANAKIS, open positions, location of EVANGELOS ALPANAKIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVANGELOS ALPANAKIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVANGELOS ALPANAKIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVANGELOS ALPANAKIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVANGELOS ALPANAKIS, employees, financial statistics.