BLOEMEN KIEPE

Contactgegevens BLOEMEN KIEPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMEN KIEPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMEN KIEPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENESTRAAT 126; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51201330 (+32-51201330) 51201330 (+32-51201330)

Fax (fax): +32 (2) 437-49-68 +32 (2) 437-49-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMEN KIEPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMEN KIEPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMEN KIEPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMEN KIEPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMEN KIEPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMEN KIEPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMEN KIEPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMEN KIEPE
Products information BLOEMEN KIEPE

BTW identificatienummer (tax): BE03222808837
Ondernemingsnummer: 5391235351
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 253,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BLOEMEN KIEPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMEN KIEPE
(Get full report from official database of BE for BLOEMEN KIEPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMEN KIEPE
Addition kinds of activities for BLOEMEN KIEPE

5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
22519901. Het verven en afwerken van de full- en knielengte van vrouwen | Dyeing and finishing women's full- and knee-length hosiery
28690316. Looizuur | Tannic acid
37280307. Wielen, vliegtuigen | Wheels, aircraft
37320202. Dinghies, gebouw en reparatie | Dinghies, building and repairing
44829903. Intraport vervoer | Intraport transportation
62110104. Vloerhandelaars, veiligheid | Floor traders, security
87320102. Bedrijfseconomische dienstverlening | Business economic service

Werken bij BLOEMEN KIEPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMEN KIEPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMEN KIEPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMEN KIEPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • .NET consultant Team4Talent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEAM 4 TALENT

    Type: Vaste Job

    Team4talent is based in Antwerp, Team4Talent trains and supports talented developers so they can create Microsoft .NET solutions for clients with complex IT environments. We stand out from our competition by offering our people a true breeding ground to develop their talent with active career coaching, technical trainings, a warm and welcome environment, wacky events and an unequaled team spirit. Team4Talent offers her clients a number of different solutions ranging from sourcing, permanent staffing, try & hire and consulting to in-house solutions. Try out our fresh and dedicated approach!

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van BLOEMEN KIEPE in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMEN KIEPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMEN KIEPE. Laat een reactie achter voor BLOEMEN KIEPE. BLOEMEN KIEPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMEN KIEPE. Leave a respond for BLOEMEN KIEPE. BLOEMEN KIEPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMEN KIEPE op de google maps. Adres en contacten BLOEMEN KIEPE
Location of BLOEMEN KIEPE on the google maps. Address and contacts of BLOEMEN KIEPE

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMEN KIEPE BLOEMEN KIEPE: B.C. EDUCATION BRUXELLES | Elveco MSJ SA | Baeckelandt Chapellerie | Gerardy | De Jonghe C

Other related companies as BLOEMEN KIEPE: B.C. EDUCATION BRUXELLES | Elveco MSJ SA | Baeckelandt Chapellerie | Gerardy | De Jonghe C

BLOEMEN KIEPE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMEN KIEPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03222808837. Het bedrijf BLOEMEN KIEPE bevindt zich op het adres: GROENESTRAAT 126; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 253,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in BLOEMEN KIEPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOEMEN KIEPE is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMEN KIEPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMEN KIEPE, openstaande posities, locatie van BLOEMEN KIEPE op de kaart.

BLOEMEN KIEPE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOEMEN KIEPE, company assigned to the tax number BE03222808837. The company BLOEMEN KIEPE is located at the address: GROENESTRAAT 126; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 253,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in BLOEMEN KIEPE were not found.
The main activity of BLOEMEN KIEPE is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMEN KIEPE is not available. You also can look at reviews of BLOEMEN KIEPE, open positions, location of BLOEMEN KIEPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMEN KIEPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMEN KIEPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMEN KIEPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMEN KIEPE, employees, financial statistics.