EMILE LEGROS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • EMILE LEGROS
Private companiesCoal Mining • EMILE LEGROS

Contactgegevens EMILE LEGROS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMILE LEGROS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMILE LEGROS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE 144; 4860; PEPINSTER, België

Telefoon (phone): 87469167 (+32-87469167) 87469167 (+32-87469167)

Fax (fax): +32 (53) 918-22-56 +32 (53) 918-22-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMILE LEGROS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMILE LEGROS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMILE LEGROS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMILE LEGROS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMILE LEGROS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMILE LEGROS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMILE LEGROS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMILE LEGROS
Products information EMILE LEGROS

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMILE LEGROS
(Get full report from official database of BE for EMILE LEGROS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMILE LEGROS
Addition kinds of activities for EMILE LEGROS

6553. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
01719907. Loganberry boerderij | Loganberry farm
23110100. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
25220303. Behuizingen, kasten en gevallen: behalve hout | Filing boxes, cabinets, and cases: except wood
26719900. Papier; | Paper; coated and laminated packaging, nec
32530100. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial
79979901. Aviation club, lidmaatschap | Aviation club, membership

Werken bij EMILE LEGROS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMILE LEGROS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMILE LEGROS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMILE LEGROS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van EMILE LEGROS in sociale netwerken
Look for responds of EMILE LEGROS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMILE LEGROS. Laat een reactie achter voor EMILE LEGROS. EMILE LEGROS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMILE LEGROS. Leave a respond for EMILE LEGROS. EMILE LEGROS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMILE LEGROS op de google maps. Adres en contacten EMILE LEGROS
Location of EMILE LEGROS on the google maps. Address and contacts of EMILE LEGROS

Andere gerelateerde bedrijven als come EMILE LEGROS EMILE LEGROS: CITIBANK | CITIBANK | Mobil-Tronics | Yernaux J | DIMI

Other related companies as EMILE LEGROS: CITIBANK | CITIBANK | Mobil-Tronics | Yernaux J | DIMI

EMILE LEGROS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMILE LEGROS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf EMILE LEGROS bevindt zich op het adres: RUE NEUVE 144; 4860; PEPINSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van EMILE LEGROS is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMILE LEGROS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMILE LEGROS, openstaande posities, locatie van EMILE LEGROS op de kaart.

EMILE LEGROS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMILE LEGROS, company assigned to the tax number BE07985931396. The company EMILE LEGROS is located at the address: RUE NEUVE 144; 4860; PEPINSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of EMILE LEGROS is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EMILE LEGROS is not available. You also can look at reviews of EMILE LEGROS, open positions, location of EMILE LEGROS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMILE LEGROS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMILE LEGROS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMILE LEGROS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMILE LEGROS, employees, financial statistics.