DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT
Private companiesTobacco Products • DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT

Contactgegevens DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CORNEILLE HOORNAERT 9; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24783681 (+32-24783681) 24783681 (+32-24783681)

Fax (fax): +32 (83) 179-60-10 +32 (83) 179-60-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT
Products information DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT

BTW identificatienummer (tax): BE05145690917
Ondernemingsnummer: 5188262939
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT
Addition kinds of activities for DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT

244802. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
07820202. Bemestingsdiensten, gazon | Fertilizing services, lawn
22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
26790902. Brandstofcelvormen, karton: gemaakt van aangekocht materiaal | Fuel cell forms, cardboard: made from purchased material
28510213. Houtvlekken | Wood stains
39999903. Blokken, hoed | Blocks, hat
50649907. Percolators | Percolators
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association

Werken bij DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Constructeur/ monteur (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT. DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT. Leave a respond for DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT. DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT
Location of DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT: MAISON DITSON | JONNY GOESSENS | Apides ASBL | DARROS | Vincent Denis

Other related companies as DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT: MAISON DITSON | JONNY GOESSENS | Apides ASBL | DARROS | Vincent Denis

DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05145690917. Het bedrijf DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT bevindt zich op het adres: RUE CORNEILLE HOORNAERT 9; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT op de kaart.

DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT, company assigned to the tax number BE05145690917. The company DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT is located at the address: RUE CORNEILLE HOORNAERT 9; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT, open positions, location of DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE VAN DEN MEERSSCHAUT, employees, financial statistics.