DOMINIQUE BAELE

Contactgegevens DOMINIQUE BAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE BAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE BAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CARMES 44; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81223704 (+32-81223704) 81223704 (+32-81223704)

Fax (fax): +32 (19) 213-73-32 +32 (19) 213-73-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE BAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE BAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE BAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE BAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE BAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE BAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE BAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE BAELE
Products information DOMINIQUE BAELE

BTW identificatienummer (tax): BE02788024902
Ondernemingsnummer: 3876495361
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE BAELE
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE BAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE BAELE
Addition kinds of activities for DOMINIQUE BAELE

5912. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
152199. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
29110206. oplosmiddelen | Solvents
35230109. Oogstmachines, fruit, groente, tabak, enz. | Harvesters, fruit, vegetable, tobacco, etc.
37280108. Flaps, vliegtuigvleugel | Flaps, aircraft wing
39440500. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair

Werken bij DOMINIQUE BAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE BAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE BAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE BAELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Magazijnier (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AGATAAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE BAELE in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE BAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE BAELE. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE BAELE. DOMINIQUE BAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE BAELE. Leave a respond for DOMINIQUE BAELE. DOMINIQUE BAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE BAELE op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE BAELE
Location of DOMINIQUE BAELE on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE BAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE BAELE DOMINIQUE BAELE: HONDENKAPSALON NADRON | Binon J | Haegeman en Zonen BVBA | CASADI | Auto Axel SC

Other related companies as DOMINIQUE BAELE: HONDENKAPSALON NADRON | Binon J | Haegeman en Zonen BVBA | CASADI | Auto Axel SC

DOMINIQUE BAELE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE BAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02788024902. Het bedrijf DOMINIQUE BAELE bevindt zich op het adres: RUE DES CARMES 44; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE BAELE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE BAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE BAELE, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE BAELE op de kaart.

DOMINIQUE BAELE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE BAELE, company assigned to the tax number BE02788024902. The company DOMINIQUE BAELE is located at the address: RUE DES CARMES 44; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of DOMINIQUE BAELE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE BAELE is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE BAELE, open positions, location of DOMINIQUE BAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE BAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE BAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE BAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE BAELE, employees, financial statistics.