DIRK PEETERS

Contactgegevens DIRK PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTEENWEG 256BA; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11272969 (+32-11272969) 11272969 (+32-11272969)

Fax (fax): +32 (61) 689-34-78 +32 (61) 689-34-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK PEETERS
Products information DIRK PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE06894165039
Ondernemingsnummer: 6987274169
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK PEETERS
(Get full report from official database of BE for DIRK PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK PEETERS
Addition kinds of activities for DIRK PEETERS

20330312. Olijven: verpakt in blikjes, potten, enz. | Olives: packaged in cans, jars, etc.
51590501. Noten, onbewerkt of opgerold | Nuts, unprocessed or shelled only
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service
86999903. Vereniging automobiel eigenaren | Automobile owners' association
87310205. Industrieel laboratorium, behalve het testen | Industrial laboratory, except testing

Werken bij DIRK PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Polyvalent metaalarbeider dag regime (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je begint aan jouw werkdag om 8u15. Met volle goesting start je aan de voor opgelegde taken die je zelfstandig uitvoert, zoals onder andere: - Het op maat verzagen van diverse profielen - Laden en lossen van de vrachtwagens - Bestelling klaarmaken - Aanvullen van de rekken - Klanten bijstaan - Opruimen en herorganiseren van het magazijn Het is 16u30, tijd om huiswaarts te keren! Niet onbelangrijk: - Je hebt 30 min. middagpauze - Op vrijdag heb je vroeger gedaan en stop je met werken om 15u45. Woohoo!

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

  • Op zoek naar een nieuwe uitdaging? (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Als selectiekantoor leggen we de focus op bediendeprofielen en werken we met specialisaties: Sales & Marketing: inside sales, account manager, marketing assistant,... Office & Finance & Logistics: administratief bediende, accountant, logistiek teamleader,... Technics & HR & Customer Service: technieker, HR officer, klantendienstmedewerker,... Bedrijfsprofiel: Select is een Human Resources onderneming die je helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Daarnaast zijn wij een erkend loopbaancentrum. Onze ervaren coaches staan klaar om je te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken zodat je opnieuw plezier kunt vinden in uw carrière.

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van DIRK PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of DIRK PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK PEETERS. Laat een reactie achter voor DIRK PEETERS. DIRK PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK PEETERS. Leave a respond for DIRK PEETERS. DIRK PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK PEETERS op de google maps. Adres en contacten DIRK PEETERS
Location of DIRK PEETERS on the google maps. Address and contacts of DIRK PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK PEETERS DIRK PEETERS: SEARCH & SELECTION BVBA | Levi Strauss Continental NV | FA. DOBELEC | Hollywood | Paris (De)

Other related companies as DIRK PEETERS: SEARCH & SELECTION BVBA | Levi Strauss Continental NV | FA. DOBELEC | Hollywood | Paris (De)

DIRK PEETERS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06894165039. Het bedrijf DIRK PEETERS bevindt zich op het adres: LUIKERSTEENWEG 256BA; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van DIRK PEETERS is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK PEETERS, openstaande posities, locatie van DIRK PEETERS op de kaart.

DIRK PEETERS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK PEETERS, company assigned to the tax number BE06894165039. The company DIRK PEETERS is located at the address: LUIKERSTEENWEG 256BA; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of DIRK PEETERS is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK PEETERS is not available. You also can look at reviews of DIRK PEETERS, open positions, location of DIRK PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK PEETERS, employees, financial statistics.