DIRK DECQ

Contactgegevens DIRK DECQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK DECQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK DECQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GARENMARKT 10B3; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50343033 (+32-50343033) 50343033 (+32-50343033)

Fax (fax): +32 (68) 885-90-93 +32 (68) 885-90-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK DECQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK DECQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK DECQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK DECQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK DECQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK DECQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK DECQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK DECQ
Products information DIRK DECQ

BTW identificatienummer (tax): BE08957122802
Ondernemingsnummer: 5885070800
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK DECQ
(Get full report from official database of BE for DIRK DECQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK DECQ
Addition kinds of activities for DIRK DECQ

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
799902. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
32720503. Lintels, beton | Lintels, concrete
35779902. Gegevensconversie apparatuur, media-naar-media: computer | Data conversion equipment, media-to-media: computer
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft

Werken bij DIRK DECQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK DECQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK DECQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK DECQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: De Poetsboetiek

    Type: Dienstenchequebaan

    Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van DIRK DECQ in sociale netwerken
Look for responds of DIRK DECQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK DECQ. Laat een reactie achter voor DIRK DECQ. DIRK DECQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK DECQ. Leave a respond for DIRK DECQ. DIRK DECQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK DECQ op de google maps. Adres en contacten DIRK DECQ
Location of DIRK DECQ on the google maps. Address and contacts of DIRK DECQ

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK DECQ DIRK DECQ: HUIS NATHALIE | A.J.P. BRUXELLES | P. FLAMAND | EMMANUEL D?OULTREMONT | MUSEUM VAN HUMBEECK-PIRON

Other related companies as DIRK DECQ: HUIS NATHALIE | A.J.P. BRUXELLES | P. FLAMAND | EMMANUEL D?OULTREMONT | MUSEUM VAN HUMBEECK-PIRON

DIRK DECQ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK DECQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08957122802. Het bedrijf DIRK DECQ bevindt zich op het adres: GARENMARKT 10B3; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van DIRK DECQ is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK DECQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK DECQ, openstaande posities, locatie van DIRK DECQ op de kaart.

DIRK DECQ is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK DECQ, company assigned to the tax number BE08957122802. The company DIRK DECQ is located at the address: GARENMARKT 10B3; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of DIRK DECQ is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK DECQ is not available. You also can look at reviews of DIRK DECQ, open positions, location of DIRK DECQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK DECQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK DECQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK DECQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK DECQ, employees, financial statistics.