DIMITRI DOURDINE-MAK

Contactgegevens DIMITRI DOURDINE-MAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIMITRI DOURDINE-MAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIMITRI DOURDINE-MAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES LEJEUNE 70; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23455152 (+32-23455152) 23455152 (+32-23455152)

Fax (fax): +32 (61) 854-73-23 +32 (61) 854-73-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIMITRI DOURDINE-MAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIMITRI DOURDINE-MAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIMITRI DOURDINE-MAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIMITRI DOURDINE-MAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIMITRI DOURDINE-MAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIMITRI DOURDINE-MAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIMITRI DOURDINE-MAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIMITRI DOURDINE-MAK
Products information DIMITRI DOURDINE-MAK

BTW identificatienummer (tax): BE08441589355
Ondernemingsnummer: 7324005126
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Sp茅cialisation: P茅diatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIMITRI DOURDINE-MAK
(Get full report from official database of BE for DIMITRI DOURDINE-MAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIMITRI DOURDINE-MAK
Addition kinds of activities for DIMITRI DOURDINE-MAK

14749902. Glauber's zoutwinning | Glauber's salt mining
22111204. Chambrays | Chambrays
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
23290102. Badpakken en badkleding: mannen en jongens ' | Bathing suits and swimwear: men's and boys'
28120105. Soda-as, natriumcarbonaat (watervrij) | Soda ash, sodium carbonate (anhydrous)
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical
65199900. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
87420102. Industriële consultant | Industrial consultant

Werken bij DIMITRI DOURDINE-MAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIMITRI DOURDINE-MAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIMITRI DOURDINE-MAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIMITRI DOURDINE-MAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

  • Student als voedingsassistent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Studentenjob

    Als Voedingsassistente help je bij het rondbrengen van de maaltijden naar de patiënten. Je controleert of de maaltijden overeenkomen met de noden van de patiënten die je kan terugvinden in de patiëntenfiche. Tijdens de schoolvakanties wordt je ook ingezet om te helpen bij de verzorging.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van DIMITRI DOURDINE-MAK in sociale netwerken
Look for responds of DIMITRI DOURDINE-MAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIMITRI DOURDINE-MAK. Laat een reactie achter voor DIMITRI DOURDINE-MAK. DIMITRI DOURDINE-MAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIMITRI DOURDINE-MAK. Leave a respond for DIMITRI DOURDINE-MAK. DIMITRI DOURDINE-MAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIMITRI DOURDINE-MAK op de google maps. Adres en contacten DIMITRI DOURDINE-MAK
Location of DIMITRI DOURDINE-MAK on the google maps. Address and contacts of DIMITRI DOURDINE-MAK

Andere gerelateerde bedrijven als come DIMITRI DOURDINE-MAK DIMITRI DOURDINE-MAK: Matramat NV | Chantal | PIETER VAN DEN BROECKE | PAUL VAN ROYEN | BERNADETTE DOCX

Other related companies as DIMITRI DOURDINE-MAK: Matramat NV | Chantal | PIETER VAN DEN BROECKE | PAUL VAN ROYEN | BERNADETTE DOCX

DIMITRI DOURDINE-MAK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIMITRI DOURDINE-MAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08441589355. Het bedrijf DIMITRI DOURDINE-MAK bevindt zich op het adres: RUE JULES LEJEUNE 70; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: P茅diatres..
De hoofdactiviteit van DIMITRI DOURDINE-MAK is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIMITRI DOURDINE-MAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIMITRI DOURDINE-MAK, openstaande posities, locatie van DIMITRI DOURDINE-MAK op de kaart.

DIMITRI DOURDINE-MAK is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIMITRI DOURDINE-MAK, company assigned to the tax number BE08441589355. The company DIMITRI DOURDINE-MAK is located at the address: RUE JULES LEJEUNE 70; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: P茅diatres..
The main activity of DIMITRI DOURDINE-MAK is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIMITRI DOURDINE-MAK is not available. You also can look at reviews of DIMITRI DOURDINE-MAK, open positions, location of DIMITRI DOURDINE-MAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIMITRI DOURDINE-MAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIMITRI DOURDINE-MAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIMITRI DOURDINE-MAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIMITRI DOURDINE-MAK, employees, financial statistics.