DIJANA ELJUGA

Contactgegevens DIJANA ELJUGA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIJANA ELJUGA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIJANA ELJUGA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELGI?LEI 152; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32814495 32814495

Fax (fax): +32 (15) 260-76-31 +32 (15) 260-76-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIJANA ELJUGA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIJANA ELJUGA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIJANA ELJUGA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIJANA ELJUGA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIJANA ELJUGA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIJANA ELJUGA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIJANA ELJUGA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIJANA ELJUGA
Products information DIJANA ELJUGA

BTW identificatienummer (tax): BE04721343994
Ondernemingsnummer: 2618286132
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIJANA ELJUGA
(Get full report from official database of BE for DIJANA ELJUGA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIJANA ELJUGA
Addition kinds of activities for DIJANA ELJUGA

027302. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
22110811. Pongee, katoen | Pongee, cotton
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
31490102. Sandalen, behalve rubber of plastic: kinderen | Sandals, except rubber or plastic: children's
32810200. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
47290101. Vliegtickets kantoren | Airline ticket offices
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard
82999900. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec

Werken bij DIJANA ELJUGA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIJANA ELJUGA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIJANA ELJUGA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIJANA ELJUGA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • KRAANMACHINIST / SPOORARBEIDER (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent flexibel en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs C of CE. Ervaring met vrachtwagen met kraanarm is een pluspunt. Ervaring in rijden met kraan (opzetten kraan op oplegger) is een pluspunt. In het bezit van een VCA-attest is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van DIJANA ELJUGA in sociale netwerken
Look for responds of DIJANA ELJUGA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIJANA ELJUGA. Laat een reactie achter voor DIJANA ELJUGA. DIJANA ELJUGA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIJANA ELJUGA. Leave a respond for DIJANA ELJUGA. DIJANA ELJUGA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIJANA ELJUGA op de google maps. Adres en contacten DIJANA ELJUGA
Location of DIJANA ELJUGA on the google maps. Address and contacts of DIJANA ELJUGA

Andere gerelateerde bedrijven als come DIJANA ELJUGA DIJANA ELJUGA: SLAGERIJ 'T JAGERKE | S. VEREYCKEN | Bauwens I | LENA PJETRI | JOHAN GOOSSENS

Other related companies as DIJANA ELJUGA: SLAGERIJ 'T JAGERKE | S. VEREYCKEN | Bauwens I | LENA PJETRI | JOHAN GOOSSENS

DIJANA ELJUGA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIJANA ELJUGA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04721343994. Het bedrijf DIJANA ELJUGA bevindt zich op het adres: BELGI?LEI 152; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 418,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van DIJANA ELJUGA is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIJANA ELJUGA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIJANA ELJUGA, openstaande posities, locatie van DIJANA ELJUGA op de kaart.

DIJANA ELJUGA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIJANA ELJUGA, company assigned to the tax number BE04721343994. The company DIJANA ELJUGA is located at the address: BELGI?LEI 152; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 418,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of DIJANA ELJUGA is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DIJANA ELJUGA is not available. You also can look at reviews of DIJANA ELJUGA, open positions, location of DIJANA ELJUGA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIJANA ELJUGA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIJANA ELJUGA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIJANA ELJUGA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIJANA ELJUGA, employees, financial statistics.