DIDIER DE GROOTE

Contactgegevens DIDIER DE GROOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIDIER DE GROOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIDIER DE GROOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE MINERVE 21B74; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23452649 (+32-23452649) 23452649 (+32-23452649)

Fax (fax): +32 (15) 279-58-92 +32 (15) 279-58-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIDIER DE GROOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIDIER DE GROOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIDIER DE GROOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIDIER DE GROOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIDIER DE GROOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIDIER DE GROOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIDIER DE GROOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIDIER DE GROOTE
Products information DIDIER DE GROOTE

BTW identificatienummer (tax): BE03265930175
Ondernemingsnummer: 2926177978
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sp茅cialisation: Psychiatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIDIER DE GROOTE
(Get full report from official database of BE for DIDIER DE GROOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIDIER DE GROOTE
Addition kinds of activities for DIDIER DE GROOTE

236904. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
372803. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
20439913. Soja: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Soy: prepared as cereal breakfast food
25110601. Cedar kisten | Cedar chests
35750102. Toetsenborden, computer, kantoor machine | Keyboards, computer, office machine
39990104. Hair curlers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair curlers, designed for beauty parlors

Werken bij DIDIER DE GROOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIDIER DE GROOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIDIER DE GROOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIDIER DE GROOTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van DIDIER DE GROOTE in sociale netwerken
Look for responds of DIDIER DE GROOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIDIER DE GROOTE. Laat een reactie achter voor DIDIER DE GROOTE. DIDIER DE GROOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIDIER DE GROOTE. Leave a respond for DIDIER DE GROOTE. DIDIER DE GROOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIDIER DE GROOTE op de google maps. Adres en contacten DIDIER DE GROOTE
Location of DIDIER DE GROOTE on the google maps. Address and contacts of DIDIER DE GROOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIDIER DE GROOTE DIDIER DE GROOTE: Tikizombies | AU RELAIS | BAAN BELGIUM | Designer Ink S.P.R.L. | IMMOBILI?RE SORIMO INTHAS

Other related companies as DIDIER DE GROOTE: Tikizombies | AU RELAIS | BAAN BELGIUM | Designer Ink S.P.R.L. | IMMOBILI?RE SORIMO INTHAS

DIDIER DE GROOTE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIDIER DE GROOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03265930175. Het bedrijf DIDIER DE GROOTE bevindt zich op het adres: AVENUE MINERVE 21B74; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychiatres..
De hoofdactiviteit van DIDIER DE GROOTE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIDIER DE GROOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIDIER DE GROOTE, openstaande posities, locatie van DIDIER DE GROOTE op de kaart.

DIDIER DE GROOTE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIDIER DE GROOTE, company assigned to the tax number BE03265930175. The company DIDIER DE GROOTE is located at the address: AVENUE MINERVE 21B74; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychiatres..
The main activity of DIDIER DE GROOTE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DIDIER DE GROOTE is not available. You also can look at reviews of DIDIER DE GROOTE, open positions, location of DIDIER DE GROOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIDIER DE GROOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIDIER DE GROOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIDIER DE GROOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIDIER DE GROOTE, employees, financial statistics.